Forskellen mellem de lange blok vs korte blok motorer

Forskellen mellem de lange blok vs korte blok motorer

Skal du købe en kortere eller længere blokere motoren ? Hvis du planlægger en total motor genopbygge , købe en kort blok kan være vejen at gå , fordi det giver dig muligheder for at dele, du har brug for . Men hvis din interesse er en bestand motor , kan købe en lang blok være fint , fordi bestanden komponenter vil arbejde . Bortset fra Chevrolet , lange og korte boks motorer har samme ydre dimensioner

Long Block

En lang blok er en komplet motor , undtagen det kræver de ydre dele som harmoniske balancer , ventil dæksler, udstødning og indsugningsmanifolder , svinghjul , timing dække og bundkar . De eksterne komponenter er yderligere indkøb , og får brug for installation .

Kort Block

En kort blok kun består af motorblokken , og behov interne dele såsom olie pumpe , topstykker , løftere og pakninger . Disse dele er også yderligere køb og brug installation . En kort blok kan eller ikke kan komme med timing dele og knastaksler . Hvis du ikke er en professionel mekaniker , bør du overveje at hyre en til at installere disse dele .

Forskel i Expense

Den indre dele er nødvendige for en kort blok er dyrere og tager længere tid at installere end de eksterne nødvendige dele for en lang blok . Derfor ved at bruge ekstra penge til reservedele og arbejdskraft , vil du sandsynligvis investere så mange penge , hvis ikke mere , i en kort blok , end hvis du havde købt mere komplet lange blok til at begynde med .

Garanti Dækning

Den garantidækning kan være en faktor i din beslutning om, hvorvidt at købe en lang eller kort blok motor . Garantien dækker ikke den installerede interne dele i en kort blok . Garantien dækker kun det oprindelige kort blok .

Advarsel

Hverken en kort eller en lang blok er en " fuldstændig omstilling pakke ", som undertiden er annonceret . Komplette pakker omfatter normalt ECU , transmission og andre komponenter du har brug for din bil til at køre . Så hvis du køber en lang blok , du får også brug for en transmission , ECU og ledninger i tillæg til de eksterne dele . Hvis du køber en kort blok du også brug for en leder som supplement til de indre dele .


Relaterede artikler


hvordan man kan sælge motorer på internettet
hvordan du fjerner en forlygte fra en 1999 mazda 626
hvordan man kan justere forlygter i en 2000 Celica
hvordan man kan kontrollere problemer koder på et 1993 Toyota Celica gt
hvordan man kan ændre bremselys på en 1998 kviksølv bjergbestiger
hvordan man finder en motor nummer
hvordan du fjerner VW Golf højttaler dækker
hvordan man konfigurerer bil nøglefri adgang fjernbetjening
hvordan man kan se, om jeg har brug for nye chok ?
hvordan man skriver en motorcykel slutseddel