Hvordan får jeg emhætten op på en Ford Explorer ?

Hvordan får jeg emhætten op på en Ford Explorer ?

Ford udstyret Explorer lastbiler med en indvendig hætte udløserarm og en ekstra lås under emhætten til at holde hætten forsvarligt . Begge mekanismer skal frigives for at øge hætten

Hood Release

Kalechen Udløserhåndtaget er inde i kabinen . Grebet tilsluttes via et kabel til emhætten udgivelse. Når håndtaget er trukket , hætten fangst udgivelser og giver hætte til Frigør , men stadig fanget af den eksterne låsen som et sikkerhedsnet fangst. Når ulåste , emhætten er ikke længere flugter med karrosseridele omkring det , og kan løftes et par inches . Skulle emhætten bliver ulåste mens køretøjet er i gang , den ekstra lås holder hætten fra flyvende op og blokerer for førerens udsyn . Dette gør det muligt for føreren at navigere sikkert ud på kørebanen for at fast lukke kalechen .

Hjælpeansatte Pallås

Den ekstra låsen er placeret under den forreste kant af emhætten i centrum . Når emhætten udløserarmen er trukket , løfte emhætten et par inches og skub hånden under den forreste kant af emhætten at finde løftestang for ekstra lås . Skub niveauet til venstre for at frigøre hætte . Når den ekstra låsen er frigivet , kan emhætten hæves for at give adgang til motorrummet .

Åbning af Hood

Find hætten udløseren under instrumentpanelet på førersiden af kabinen til den lavere til venstre for bremsepedalen . Træk den nederste af emhætten udløserhåndtaget mod dig selv indtil hætten udgivelser .

Find den eksterne låsen på midten foran køretøjet under den forreste kant af emhætten . Indsæt din hånd under den forreste kant af emhætten , og derefter skubbe låsen håndtaget til venstre for at frigive den ekstra lås . Motorhjelmen , indtil det er helt hævet.


Relaterede artikler


hvordan du udskifter i 1997 Mustang forret
hvordan man kan ændre lygten pære på en 2001 Honda Accord
hvordan man kan ændre kabinen filteret i en 2007 Ford Taurus
hvordan du udskifter lygten pærer i 1996 i et Honda Civic
hvordan man kan ændre en forlygte pære til en s -10 pickup
hvordan du udskifter tændrøret tråde i en 98 Ford Explorer
hvordan man rent aluminium lastbil hjul & gastanke
hvordan man kan konvertere fra olie til syntetisk motorolie
hvordan du udskifter en Avalon ’s brændstoffilter
hvordan man kan rense en stempelring rille