Kan jeg udskifte instrumentet klynge i mit f -150 ?

Kan jeg udskifte instrumentet klynge i mit f -150 ?

Instrumentpanelet i din Ford F -150 kan udskiftes , hvis den ikke fungerer korrekt . Du kan også købe en klynge til at matche det indvendige af din lastbil . Moderne instrument klynger er til rådighed, der har mere personlighed end materiel versioner , og kan virkelig pynte det indvendige af din lastbil . Altid shoppe rundt efter instrument klynger-de kan være dyrt at udskifte

Fjernelse af instrumentet Cluster

Adgang dit instrument cluster af nysgerrige ud dekorative bezel . Træk ringen og læg den til side . Find alle skruer holder klynge på plads , fjerne dem , og læg dem på et sikkert sted . Jiggle klyngen . Klyngen skal komme langt nok ud , så du kan få adgang til bagsiden af den . Der vil være ledningsnet og pærer fastgjort til bagsiden. Ledningerne stikkene er afholdt for at ryggen af en låsetappen for at holde dem på plads . Den lille pærer kan vrides og trækkes ud af klyngen . Når klyngen er fuldt afbrudt , trække det ud fra instrumentbrættet .

Installation af instrumentet Cluster

Vedhæft de ledninger og pærer til bagsiden af det nye instrument klynge inden positionering klyngen til monteringsoverfladen . Sikker klyngen på plads ved at stramme ned skruerne med en stjerneskruetrækker skruetrækker . Pop ringen på plads igen . Test ny klynge ved at starte bilen og observere det, som du prøvekøre bilen for et par miles .


Relaterede artikler


analyse af dækkets slidbane
hvordan du udskifter tændrør på en 2004 Jeep Wrangler 2,4
hvordan du udskifter termostaten på en ’95 Grand Am
hvordan du udskifter et brændstof filter på en honda
hvordan man kan ændre forlygter på en 2007 Chevy HHR
hvordan man kan ændre frostvæske på et 2003 chevrolet 4.8l motor
hvordan du udskifter den friske luft filteret i en Volvo c -70
hvordan man kan ændre forlygten på en 1997 Lexus ES300
Sådan nulstiller service motoren snart lys på min Nissan
forskellige Chevy motorer