Sådan nulstiller computeren i en 1998 Chevy lastbil

Sådan nulstiller computeren i en 1998 Chevy lastbil

Computeren i dit 1998 Chevy lastbil genererer og gemmer fejlkoder bygger på betingelse af køretøjets emissioner system . Når der er et problem med emissioner systemet, " service motoren snart " lys tændes i din lastbil . Dette vil angive behovet for dig at diagnosticere den præcise karakter af problemet og løse det . En auto dele butik vil diagnosticere problemet gratis . En Chevy forhandler vil diagnosticere problemet , men for et mindre gebyr . Fordelen ved at have en forhandler gør diagnosen er, at de bedre kan indkredse problemet ved hjælp af diagnostiske software lavet specielt til dit køretøj , mens auto dele butikkens diagnostiske test enhed vil give dig bare en generel id¨¦ om , hvad der er galt ( i. e. , vil det fortælle dig flere mulige problemer i udledningen system kontra den nøjagtige sensor , der ikke har ) . Når du har løst problemet , skal du nulstille computeren
1 .
Åben kølerhjelmen af din Chevy lastbil og løsne holdemøtrik på kablet, der løber til den negative batteripol . Møtrikken er på kablets klemme , og skal løsnes med en 10mm topnøgle og topnøgle .
2 .
Slip klemmen ud af den negative batteripol og vent 15 minutter.
3 .
Slut kabelklemmen og fastgøre den til terminalen med en topnøgle .
4 .
Start bilen og vente på motor lys at slukke . Dette vil indikere, at din computer er blevet nulstillet (og alle fejlkoder er blevet ryddet ) .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre olie i en 2005 Chevrolet Impala
hvordan du udskifter gemte forlygter på en Prius
hvordan man bliver en motor licens forhandler i Alberta
hvordan du sender en bil til europa
hvordan du udskifter starteren på en 1994 Hyundai
hvordan man kan erstatte en forlygte pære på en 2001 Pontiac Grand Am
hvordan du installerer en Serpentine bælte på en ’99 escort zx2
hvordan man kan ændre oliefiltre på en CRV
hvordan du installerer forlygter i en bil
hvordan man kan ændre blinklyset pære på en 1999 Jetta