bilbetræk oplysninger

bilbetræk oplysninger

Et af de vigtigste funktioner i en bil , der kan gøre eller bryde et salg er interiøret . Det indre af en bil kan give en køber en ide om kvaliteten af bilen, de køber. Den vigtigste del af en bils interiør er polstring eller faktiske materiale, sæder, instrumentbræt og døre er udformet fra . Bilbetræk har mange muligheder med hensyn til materialer , konstruktion og farvevalg , der giver køberne frihed til at vælge og vrage mellem en række forskellige muligheder. Selv om bilbetræk har ubegrænsede muligheder , er det vigtigt at kende fordelene ved forskellige typer af polstring før et valg .

Typer

Der findes flere typer af bilbetræk , at bilkøberne kan vælge form . Først er der den traditionelle læderindtræk , som er ret almindelig i luksus biler . Læder bilbetræk bruges ikke kun til at dække pladserne i et køretøj , men det er også bruges til at dække nogle områder af døre og håndtag , og selv instrumentbrættet . Et andet fælles bilbetræk er stof klud . Fabric klud er blød og mere praktisk for familien køretøjer og er ret almindeligt i standard biler . Nogle købere vælger at få deres bil betræk personliggjorde. Vinyl polstring er også tilgængelige, hvilket er en stor medium mellem læder og stof .

Holdbarhed

Med hensyn til holdbarhed , læder er den mest holdbare type bil indtræk , som læder kan modstå slid og ælde , ekstreme temperaturer og pletter, bilsæder udholde . Klud er også en holdbart materiale , men det er lettere at farve og slid , hvilket giver mindre holdbare end læder . Vinyl bilbetræk er en stor medium mellem klud og læder . Vinyl kan modstå normalt slid og ælde som læder , men det er mere holdbart end kluden mod pletter og river . Ikke desto mindre , hvad angår holdbarhed , har hver type bilbetræk sin frynsegoder , men bør vælges på grundlag af de aktiviteter og forventninger for køberen.

Rengøring

Den type bilbetræk bestemmer hvilken type rensning , der er ansat . Læder skal ikke kun rengøres , men det skal også være betinget . De fleste biler en del forhandlere har kits , der er designet til læder rengøring og konditionering . Stof stofbetræk skal støvsuges først at slippe af med en overflade snavs , og derefter kan shampooed at fjerne eventuelle yderligere pletter eller lugt . Vinyl er den nemmeste at rengøre . Vinyl skal støvsuges for at fjerne enhver overflade snavs og kan tørres af med en let fugtig klud til at fjerne eventuelle pletter . Da pletter ikke er i stand til rent faktisk at trænge forbi overfladen , vinyl kræver ingen ekstra rengøring .

Omkostninger

Med hensyn til omkostningerne , er læder den dyreste bil betræk. Det anses for en luksusvare , hvilket er grunden til de omkostninger overstiger enhver anden type bil betræk. Stofbetræk er som regel den billigste løsning , og det leveres som standard i de fleste biler . Dog kan tilpasses stofbetræk bære en heftig prisseddel , men dette er afhængig af den valgte type af stof materiale . Endnu en gang , vinyl er en gylden middelvej mellem klud og læder . Det er mere overkommelig end læder , men kan være lidt dyrere end traditionelle stof klud materiale , da det er lidt holdbart . Men både klud og vinyl polstring kommer i forskellige kvaliteter , som varierer i pris

Customizable bilbetræk

De fleste køretøjer er udstyret med læder eller stof klud bilbetræk . dog , mens andre kan nøjes med disse valg , andre som mere luksuriøse eller skræddersyede bilbetræk . Custom bilbetræk er en stor mulighed for dem , der nyder en mere personlig stil i et køretøj . Custom bilbetræk kan være lavet ud af næsten enhver sewable materiale fra mink eller chenille til tøj og vinyl kombinationer . Også kan , afbildninger eller billeder skal broderes i nogle materialer . Mulighederne er ubegrænsede med brugerdefinerede bilbetræk som de enkelte funktioner og materiale er håndplukket af ejeren .

Advarsel

Når du vælger en type bil betræk , er det vigtigt at tage hensyn til størrelsen af brug, en Bilens interiør vil modtage for at vælge det bedste materiale . Også når man tager sig af læder bilbetræk , er det vigtigt at minimere varme og direkte sollys , da dette vil medføre læderet at revne og alder hurtigere . Selv vinyl kan rengøres med vand , må du ikke bruge for meget vand, da årsagerne vinyl at knække .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en borgerlig brændstoffilter 1992-1997
bil maleri for begyndere
hvordan man kan ændre olie på en 2000 Toyota Camry
hvordan man kan ændre et brændstof filter på en Ford Focus
hvordan du justerer forlygter på en 1994 Ford Explorer
hvordan man kan ændre ford 500 viskerblade
hvordan man kan lave bil forlygter
hvordan man kan dukke op igen bremse rotorer
hvordan du udskifter PCV ventil på en 1992 kviksølv bil
hvordan man kan tage en forlygte fra en ’95 Honda Civic