hvad er tør rådne i dæk ?

hvad er tør rådne i dæk ?

Hussvamp i dæk er et dyrt problem , som plager rockere , RV ejere , og enhver, der har rekreative relaterede trailere eller køretøjer. Hussvamp opstår , når gummiet i et dæk bliver sprød og tør . Dette resulterer i væggene af dækkene begynder at knække . Dry rot almindeligvis påvirker dæk , der er gemt i længere tid , men alle dæk er modtagelige

Du skal bruge: .
Arbejde batteri
Jumper kabler.

Identifikation

Tilstedeværelsen af dry rot kan identificeres med en nøje gennemgang af dækkets vægge. Når hussvamp opstår , vil vægge dækket knæk . Generelt revner starte små og ligner et edderkoppespind . I sidste ende hussvamp vil øge størrelsen af revnen og forårsager dæksiden at opdele åbne . Dækket er ikke længere sikkert at køre bil, hvis revner i den grad har fundet sted-dækket skal udskiftes

Ozon

Ozon er en del af den luft, vi indånder hver dag , og vi kunne ikke overleve uden . den. Dog kan denne vigtige naturgas forårsage alvorlige skader på dæk . Producenter blend voks i dæk gummi for at hjælpe med at beskytte mod ozon gasser , og som dæk flex mens rullende ned ad vejen disse beskyttende voks er skubbet op til overfladen af dækket . Producenter henvise til denne proces som " blomstrer ". Når dæk er parkeret i lang tid blomstrende virkning ikke finder sted . Dette ozongas at bære væk , hvad der er på overfladen . Når ozon når polymer af dækket , vil dækkets tørre ud og begynde at knække .

Ultraviolet lys

Dæk er sorte for at beskytte dem mod ultraviolet lys . En UV stabiliserende stof er blandet i , når dækkene er fremstillet . Dette stof er nævnt som et konkurrencedygtigt absorber og arbejder for at absorbere UV- stråler og omdanne det til varme , der kan være uskadelig spredes . Dog vil den konkurrencemæssige absorber kemikalier i et dæk med tiden blive brugt op . Så dæk vil begynde at vende en grå farve og tørring og krakningsproces af dry rot vil begynde .

Chemicals

Mange kemikalier , som er annonceret som dæk forbindinger er lavet med petrokemiske og ikke indeholder nogen UV-beskyttelse . Petrokemikalier vil strippe væk voks, som blev fremstillet i dækket for at beskytte det mod UV- stråler . Produkter med silikone olier vil også strimler væk beskyttende olie .

Hvor hen til Lave Dry Rot

Hvis den tørre råd er stadig i de tidlige stadier , der er produkter , der kan optages i dækket til at genopbygge gummi med væsentlige voks nødvendig for at forhindre revner . Disse produkter indeholder ikke nogen petrokemi eller silikone olier . Selv om disse produkter kan forlænge livet for et dæk i de tidlige stadier af hussvamp, kan flere programmer af produktet være nødvendig. Hvis dækkene er i fremskredne stadier af råd, svamp og revner er begyndt , det bedste og eneste løsning er at erstatte dækkene .


Relaterede artikler


hvordan du installerer tændrør på en 1999 by bil
2002 Isuzu rodeo : Sådan nulstiller skifte til check engine lyset
hvordan du udskifter blinklyset forsamling i et 2003 Dodge Caravan
GMC udsending rat fjernelse
hvordan man kan polere aluminium , når malede
hvordan man kan oplade en Harley batteri
hvordan man rent rust ud af calipre
hvordan man kan pleje af læder interiør en Nissan bil
Sådan nulstiller tyverisikring på en 1994 Ford Explorer
hvordan man kan erstatte en PCV ventil på en jeep frihed