hvordan du installerer forlygte pærer på en Audi A4

hvordan du installerer forlygte pærer på en Audi A4

Audi A4 er en populær sedan , der er værdsat for sin teknik , sikkerhed og ydeevne . Som med enhver bil , vil lygten pærerne på Audi A4 skal udskiftes med jævne mellemrum. Nye pærer er billige og tilgængelige på Bilreservedelsforretninger og Audi -forhandlere . Installationen er ligetil

Du skal bruge: .
Torx bit ( valgfrit )
. Nye pære .


1 .
Åbn det forreste hætte . Find toppen af forlygterne i motorrummet . Afhængigt af model år , kan du måske ikke nødvendigt at fjerne lygten selv at få adgang til pæren . Se, hvor meget clearance der står bag lygten . Hvis du kan nå ned og trække pæren ud , er der ingen grund til at fjerne lygten .
2 .
Fjern de to T25 bolte i toppen af lygten, boliger , der holder boliger på . Brug den relevante stjerneformet bit at fjerne disse bolte .
3 .
Løsn de to T25 Torx skruer på den nederste bageste del af lygten boliger. Disse behøver ikke at blive fjernet . Skub lygten frem , så du kan nå bagsiden af huset , hvor pæren er installeret .
4 .
Tag ledningsnettet stik , der går til lygten pære ved at trække det forsigtigt , men fast lige tilbage . Klem metal klip , der holder stik på plads til at åbne klip . Dette skulle give dig mulighed for at trække sig ud af stikkontakten.
5 .
Drej forlygte pære , indtil fanerne på det i linje med riller på soklen , og fjern derefter pæren . Installer den nye pære ved at skubbe det ind i soklen og dreje den .
6 .
Luk metalclipsen over pæren stikket . Tilslut ledningsnettet til stikket . Hvis du unbolted forlygterandens at nå løg , skub den tilbage på plads og installere den øverste bolte . Spænd boltene på bagsiden af huset . Luk hætten . Drej nøglen til den position , og tænd derefter forlygterne til at sikre de arbejder .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre en Chevy blazer olie sende sensor
hvordan man åbner den dvd navigation slot på Jeep Commander
hvordan du udskifter et brændstof filter på en 1998 Tahoe
hvordan man kan ændre forlygterne på en 2004 Jeep Grand Cherokee
hvordan man kan justere forlygter i en 2000 Celica
hvordan man kan ændre en forlygte pære på en 2004 by bil
hvordan man kan ændre baglygter i et 1995 GMC varevogn
hvordan man rent vinyl decals
hvordan du udskifter den primære ilt sensor på en borgerpligt
hvordan du udskifter parkering lysene på en astro van