hvordan du udskifter batteriet kabler på en 1996 Dodge Stratus

hvordan du udskifter batteriet kabler på en 1996 Dodge Stratus

Et af de mest ofte oversete vedligeholdelse af køretøjet konti er batterikablerne . Du bør kontrollere batterikablerne i din 1996 Dodge Stratus regelmæssigt for eventuelle revner eller andre slitage . Udskift beskadigede kabler , så snart du opdager problemet for at forhindre et kabel fra ikke helt, og tage din bil ud af provision . Køb nyt batteri kabler fra en auto dele butik og ændre dem derhjemme på få minutter

Du skal bruge:
svensknøgle sæt


1
Åbn hætten . af din Stratus . Finde og fjerne den negative batterikabel med en skruenøgle . Det negative kabel er fastgjort til batteriet er markeret med et '- ' . symbolet
2
Trace den negative batterikabel til den anden ende . Det negative kabel tillægger en bolt på metalramme eller motorblokkens . Fjern bolten med en skruenøgle og fjern kablet . Erstatte det med det nye kabel og installere fastholde bolt . Spænd bolten med din nøgle . Forlade ende , der sættes på batteriet gratis for nu .
3 .
Fjern kablet fra batteriets positive terminal . Brug en skruenøgle til at løsne og fjerne ende af kablet fra terminalen . Følg kablet tilbage til starteren på din Stratus . Fjern møtrikken sikre kablet til forret med en skruenøgle . Træk kablet ud med posten.
4 .
Sæt positive kablet på starteren med det nye kabel . Fastgør kablet med den holdemøtrik og spænd møtrikken med en skruenøgle . Erstat den anden ende af kablet på den positive batteriterminaldæksler og stram det med din nøgle.
5 .
Udskift negative batterikablet på batteriet terminalen . Spænd kablet med en skruenøgle . Luk kølerhjelmen af bilen og starte motoren for at teste kabelforbindelser.


Relaterede artikler


tilbehør, forbedre gas kilometertal
hvordan man kan erstatte en Mercedes E -320 batteri
hvad er årsagerne til store bremse støv ?
hvordan man kan tilpasse en 850 Volvos forlygter
hvordan man kan justere Subaru vinduesviskere
hvordan du indstiller tændrøret huller på ældre model biler med en matchbook
fejlfinding af opvarmede sæder i en 2004 Ford Explorer
hvordan du udskifter et dieselbrændstof vandudskiller filter
hvordan man opbygger en sort pulver raket motor
hvordan man får vinyl bogstaver ned af en bil vindue