hvordan du udskifter bremseklodser på en toyota 4Runner

hvordan du udskifter bremseklodser på en toyota 4Runner

Udskiftning af bremseklodser på din Toyota 4Runner kan synes som et truende opgave , men at gøre det selv kan spare dig tid og penge . Puderne er offer i , at de vil bære ud før andre dele af bremsesystemet . Den 4Runner puder tillægger caliperne med knappenåle og klip , som holder puder sikkert på plads . Udskiftning af puder vil kræve blot et par skridt og grundlæggende biler værktøjer

Du skal bruge: .
Wrench
Tyrkiet baster .
Lug skruenøgle .
Jack .
Jack står .
Needle-næse tænger .
C-klemme.
Stort slip fælles tænger .
Skivebremse fedt .
Momentnøgle .

Fjernelse


1 .
Åbn hætten og afbryde negative batterikabel med en skruenøgle . Sæt kablet til side .
2 .
holdning en donkraft under den ene side af den forreste aksel og jack op bilen lige nok til at tage noget af vægten fra , at hjulet . Løsne lug nødder med en lug skruenøgle . Hæv køretøjet , indtil dækket er hævet over jorden derefter installere bukke til fastholdelse af køretøjet . Fjern lug nødder og hjulsamling
3 .
Fjern holdeclips placeret på bagsiden af caliper med en tang . Fjern benene og anti-rasle foråret med en tang. Ifølge den Haynes Repair Manual , er det en god ide at dække anti-rasle foråret med hænderne , og samtidig fjerne benene , for at forhindre fjederen fra flyvende start og fare vild .
4 .

Fjern puder fra kaliberen . Fjern anti-hvin shim hvis udstyret .

Installation


1 .
Påfør en lille mængde skivebremse fedt på den øvre og nedre åbninger af caliper og anti-hvin shims hvis monteret . Må ikke sættes på store skivebremse fedt som eventuelt overskydende kunne komme i kontakt med puder eller rotoren og øge bremselængden .
2 .
Installer puder i kaliberen , sikrer puden montering huller i linje med caliper monteringshullerne . Hvis du installerer shims , skal pilen på shim punkt fremad .
3 .
Installer anti-rasle foråret, så puden stifter ved at indsætte dem gennem caliper og pad monteringshuller . Derefter installere pin bevarer foråret for at sikre ben .
4 .
Sæt hjulenhedens og spænd lug nødder til 76 fod-pounds af drejningsmoment . Brug et kryds og tværs mønster at stramme lug nødder .
5 .
Kontrollér bremsevæske niveau og top ud efter behov med DOT3 bremsevæske . Geninstallere bremsen reservoiret hætte og luk hætten . Pump bremsepedalen flere gange til sæde bremseklodserne på rotoren , før du kører bilen .

gode råd og advarsler


 • Løft ikke køretøjet hjulet fra jorden indtil lug nødder er løse . Dette forhindrer hjulet i at dreje samtidig forsøger at fjerne den lug nødder .
 • Sørg for bremseklodser og calipre er cool at røre ved før servicering .
 • Bortskaf bremsevæske .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan tjekke min olie i en 2007 bmw
  hvordan man kan ændre forlygte på en 2000 S10 blazer
  hvordan man kan ændre frostvæske i en 2002 Ford Ranger
  hvordan du installerer et brændstof filter på en Ford lastbil
  den bedste måde at rense auto glas
  hvordan du udskifter et brændstof filter på en 2001 Elantra
  hvordan man kan ændre forlygter på en 1997 cavalier
  hvordan man kan ændre et 2007 Chevrolet kobolt oliefilter
  hvordan du fjerner viskerarme fra en cavalier
  hvordan man kan ændre brændstoffilter i et 2007 freestar