hvordan du udskifter bremseklodserne på en Audi A4

hvordan du udskifter bremseklodserne på en Audi A4

Audi A4 er en populær sedan , der konkurrerer mod de lige så populære BMW 3 -serie , såvel som andre mid- size luksus sedans . Audi A4 bruger skivebremser på alle fire hjørner , der skal efterses regelmæssigt og ordentligt vedligeholdt , så de fungerer rigtigt og sikkert. Udskiftning af A4 's bremseklodserne anbefales hver 10. 000 miles eller så . Jobbet kræver en speciel caliper værktøj til den bageste , som er tilgængelig fra virksomheder , der sælger reservedele til Audi

Du skal bruge: .
Floor Jack
4 bukke .
Socket sæt og skralden .
Hex bits .
Tænger .
C-klemme.
Sprøjte.
Bremse renere .
Klude .
Bremseklodser .
Bremsevæske.


1 .
Brug en lug skruenøgle til at løsne lug nødder , der holder på hjulene . Løft Audi med en gulv jack og sænk den ned bukke på alle fire hjørner . Færdig med at fjerne de hjul og sæt dem til side .
2 .
Spray bremse renere på bremsen caliper og rotor . Tør det hele ned med en butik håndklæde , sikre, at der ikke er nogen overskydende snavs og olie på bremserne . Renlighed er vigtigt , når det kommer til at installere nye bremser .
3 .
Find den store anti-rasle fjederklemmen placeret lodret på kaliberen . Fjern fjederen ved at trække i toppen og bunden af det ud af caliper med en tang . Indstil klippet væk.
4 .
Fjern plastik dækker fra den sekskantede bolte er placeret på toppen og bunden af caliper vender hjulet godt . Fjern de to bolte med en 7- mm hex socket . Skub caliper ud af rotoren. Hvis caliper er svært at fjerne fra rotoren , vinkel mod rotoren til lidt komprimere stemplet i kaliberen og skabe nogle clearance .
5 .
Støt caliper med et stykke ledning bundet til caliper og en nærliggende suspension stykke eller støtter caliper på en platform af en slags , så det ikke trækker på de bløde bremsetryk og potentielt ødelægge den .
6 .
Fjern den inderste bremseklods fra kaliberen . På A4 , vil den udvendige puden sandsynligvis være fast til rotoren . Lirke det ud med en flad skruetrækker . På forsiden A4 bremser , komprimere stemplet med et C-klemme til at tillade nok plads mellem de nye tykkere bremseklodser og rotor. Åbn låget til bremsevæske reservoir i motorrummet . Fjern en lille mængde af bremsevæske med en sprøjte , så det ikke løber ud , når komprimere stemplerne . Stram C-klemme mod stemplet på den ene side og den ydre del af caliper på den anden side at komprimere stemplet .
7 .
Spray rotoren og caliperen med bremse rengøringsmiddel. Montér bremseklodserne i samme retning af de gamle . Skub caliper over rotoren . Installer hex skruer og stram dem . Geninstaller plastovertræk . Brug tang til at geninstallere den store anti-rasle klip .
8 .
Gentag ovenstående procedure for de øvrige tre hjørner . Trække caliper stempler på bagsiden af Audi A4 ved hjælp af en speciel værktøj ( se Resources ) , der samtidig vender og presser stemplet i kaliberen . Placer metal knapper, der stikker ud af værktøjet i hullerne i stemplet , og drej værktøjet at trække stemplet .
9 .
Sæt hjulene . Sænk A4 til jorden . Kontrollér niveauet i bremsevæskebeholderen og top det op , hvis nødvendigt . Pumpe bremserne , indtil pedalen føles fast igen .


Relaterede artikler


hvordan man kan teste et bilbatteri med et ohmmeter
hvordan du foretager fejlfinding af vinduesviskerne på en 2002 Camry
Forskellen mellem syntetisk & regelmæssig olie
hvordan man programmerer HomeLink i 2005 i en Audi S4
hvordan du fjerner bugs fra en bil kofanger
hvordan man kan ændre forlygter på en 1997 cavalier
hvordan man kan ændre luftfilteret på en Chevy Aveo
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i 1996 i et audi a6 automatisk
hvordan man kan låse døren til en 1991 Nissan pickup
hvordan man kan ændre tændrørskablerne på en Ford Explorer