hvordan du udskifter en forlygte til en Sedona

hvordan du udskifter en forlygte til en Sedona

Den Sedona er den koreanske-bilproducent KIA 's første indrejse i minivan markedet . Den Sedona debuterede i 2002 og blev redesignet for 2006- model år . Den Sedona 's forlygter er typiske H7 halogenpærer , der ikke er vanskelige at erstatte , men fjernelse af hele forlygten enheden er nødvendig for at få adgang til lygten pærer . Proceduren er den samme for alle andengenerations Kia Sedona modeller , fra 2006 til 2010 . Det kan være lidt anderledes for første generation ( 2002-2005 ) modeller

Du skal bruge: .
Topnøgle .
Flad skruetrækker .
Handsker ( ekstraudstyr) .
H7 pære .


1 .
Åbn og støtte hætte . Find de tre bolte , der holder lygten monteret på plads . Én bolt er på top- påhængsmotor hjørne . De to andre bolte er i front-indenbords hjørne , tæt på centrum af grillen .
2 .
Fjern hver bolt med en 10mm topnøgle . Hvis boltene er vanskelige at fjerne , spray dem med en bolt smøremiddel såsom flydende svensknøgle eller PB Busters .
3 .
forsøg på at trække forlygten ud . Start i indenbords hjørnet . Der er en ekstra stutteri mellem monteringsramme og forlygte . Hvis du ikke kan trække forlygten ud med hænderne , skal du bruge en stor flad skruetrækker til at skubbe udad mod bagenden af lygten . Dette skulle frigøre det fra stud .
4 .
Tag selen fra bagsiden af lygten . Bring lygten til et bord eller arbejde station .
5 .
Twist ud plasthætte for at se pæren . Klem den ydre tapperne på pæren soklen og træk den ud . Sæt den nye pære på plads , holder den ved metalkant på bunden . Undgå at berøre glasset . Hvis det er nødvendigt , handsker . Fanerne vil låse til at sikre pæren .
6 .
Bring forlygte tilbage til Sedona . Fastgør ledningsnettet til den bageste . Re Sæt lygten ind i holderen . Skub den fast igen engagere stud . Stram de tre 10mm bolte .


Relaterede artikler


hvordan man kan erstatte en bremse lys på en Honda Accord
hvordan man fedt en universel fælles i en jeep
hvordan du fjerner køretøj klistermærker fra forruden
hvordan man kan ændre brakelights på en Pontiac torrent
hvordan du udskifter radiatoren slangen i et 1995 cavalier
2008 fusion dørpanelet fjernelse
hvordan man kan teste lavere kugleled
Hvordan kan jeg slå en vedligeholdelse lys på en 2002 Acura TL ?
Sådan nulstiller du ændre olie indikatoren på min 2006 Chevy Colorado
hvordan man kan finde blæseren sikring på en 2000 Ford kontur