hvordan du udskifter kabinen filteret på en Mazda RX -8

hvordan du udskifter kabinen filteret på en Mazda RX -8

Klimaet kontrolsystem til Mazda RX -8 indeholder en hytte luftfilter . Kabinen Luftfilteret er placeret i instrumentbrættet og filtre uden forurenende stoffer, såsom pollen , røg eller partikler fra klimastyring luftstrømmen . Mazda-anbefalede udskiftning interval til kabinen luftfilteret er hver 25 tusind miles eller 24 måneder , ifølge instruktionsbogen , men du kan udskifte filteret oftere , hvis du foretrækker det. Udskiftning er en nem gør-det- selv opgave for de fleste ejere

Du skal bruge: .
erstatning luftfilter ( RX -8 anvender en to -delt filter sæt ) .

Fjernelse af gamle luftfilter


1 .
Tøm handskerummet af alle emner . Kabinen Luftfilteret er placeret bag handskerummet . Lad den handskerummet åbent .
2 .
På den højre side af handskerummet , skubbe dæmper arm , der styrer, hvor hurtigt handskerummet åbnes , til højre, så at armen trækker sig ud af handskerummet indlæg . Tillad handskerummet for at åbne helt .
3 .
Klem ind på hver side af handskerummet vægge . Af handskerum har stillinger på ydersiden af sidevæggene , at ved normal brug , stop det falder åbne og dumping dens indhold . Du skal trykke på hver side , indtil disse stillinger rydde handskerummet surround , på hvilket tidspunkt handskerummet er fri til at dreje ned , indtil hængende lodret .
4 .
Kig bag Handskerummet plads til en hvid plast rektangulære " boks ". Dette er i kabinen luftfilteret boliger . Afklem venstre side af filteret dæksel og derefter give den højre side til at komme gratis --- til højre klip er gemt bag andre dashboard strukturer og ikke direkte kan få adgang til . Fjern låget og sæt den til side .
5 .
Bemærk orientering og placering af det gamle filter og sammenligne det med det nye filter, for at forstå hvordan du installerer den nye filter . Fjern den venstre halvdel af det gamle filter og derefter fjerne højre halvdel .

Installation af nyt luftfilter


1 .
Sæt den højre halvdel af det nye filter og derefter indsætte den venstre halvdel. Sørg for , at filtrene er korrekt placeret , så de passer stramt og uden huller .
2 .
Sæt kabineluften filterhuset låg ved at hægte sig ret klippet over sin post og derefter snappede venstre klip på plads . Sørg for, at låget er sikkert fastlåst .
3 .
Drej handskerum tilbage op på plads , tvinger midterstolper forbi siderne af handskerummet surround .
4 .
Fastgør dæmper armen over posten i handskerummet låg og sørg for , at handskerummet lukker sikkert og åbner korrekt .
5 .
Tænd for klimaet kontrolsystem og kontrollere , at luftstrømmen er tilstrækkelig hastighed , og at du ikke høre nogen mærkelige lyde .

gode råd og advarsler


 • handskerummet er lavet af tung , robust plast , så det kan synes stramt og svært at manipulere som beskrevet . Du bør dog ikke bekymre sig om at bryde handskerum siderne eller stillinger i løbet af denne procedure .
 • Hvis du bruger en skruetrækker eller andet værktøj til at hjælpe udnytte de tre bevare stillinger , når frakobling af handskerum , være forsigtig med ikke ridse noget .


 • Relaterede artikler


  hvordan du ændrer BMW rotorer
  hvordan du fjerner hårdt vand pletter fra en forrude
  hvordan du udskifter bremseklodser på en pickup
  hvordan man kan ændre ilt sensoren på en 2000 Nissan Maxima
  Dodge Caravan kølervæske ændre procedurer
  hvordan du udskifter kabinen luftfilteret i en 1998 Honda CR -V
  instruktioner til fjernelse dørpaneler på en 1997 GMC
  hvordan man kan se, om et brændstof filter er dårlig
  hvordan du udskifter varmer kernen i en 1999 taurus
  hvordan du installerer forlygter på en 1999 grand am