hvordan du udskifter kølevæsken temperaturføleren i en 2002 Audi A6

hvordan du udskifter kølevæsken temperaturføleren i en 2002 Audi A6

Kølevæsken sensor på 2002 Audi A6 er en vigtig komponent i den kontrollerende af motoren temperaturen for at justere brændstof og luft blandingen . Kølevæsken sensor leder ændring i temperaturen og fortæller motoren computeren , når motoren er kold , varmer op , overophedning eller udførelse ved normal driftstemperatur. Dette er vigtigt , da det fortæller at motoren hvornår køen ventilatorer til og fra. Når kølevæsken sensoren fejler eller bliver beskadiget , at motoren udgør en risiko for overophedning , så det er vigtigt at erstatte det samme .

Du skal bruge:
drypbakken
. Udskiftning kølervæske sensor .
Topnøgle .
1 gallon af frostvæske .


1 .
Placer Audi A6 i " Park " på et plant underlag . Sluk for motoren og lad A6 til afkøling i 20 minutter , inden du forsøger nogen form for vedligeholdelse på køretøjet .
2 .
Indsæt en drypbakke under radiatoren tank, åben tanken og afløb en gallon frostvæske , når det er afsluttet , skal du lukke tanken
3
Find den elektriske stikket på kølemiddel sensor og afmontere det . . Brug en topnøgle til at vende og fjerne kølevæsken sensoren . Træk sensoren ud af stedet og kassere .
4 .
Tag den nye kølevæske sensoren fra emballagen og sætte Teflon tape rundt om tråde af sensoren . Dette er vigtigt for at undgå lækager . Sæt den nye sensor på plads og stram med topnøgle . Tilslut den elektriske ledning til den nye kølevæske sensor . Top op kølesystemet med en gallon af nye frostvæske .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere transmissionsolie niveau på en 1997 ford escort
hvordan du udskifter brændstoffilteret i en Mustang
hvordan man kan ændre en forlygte i en 2000 Grand Am
hvordan du udskifter luftfilteret i 2008 impala
hvordan man kan ændre en PCV ventil på en 1994 Mazda B -4000
hvordan man fjerner lugten af røg fra en brugt bil
hvordan du udskifter tåge lyset i en 2002 Nissan Maxima
hvordan du udskifter et brændstof filter på en 1992 Bonneville
Sådan nulstiller en 1999 Ford Explorer nøglefri adgang
hvordan man kan ændre olie på en 1991 Buick Regal