hvordan du udskifter luftfilteret på en 1994 toyota afhentning

hvordan du udskifter luftfilteret på en 1994 toyota afhentning

I 1994 Toyota pickup truck er udstyret med en motor luftfilter . Luftfilteret er vigtige for at sikre Toyota motor kører effektivt . Luftfilteret har til opgave at filtrere støv , snavs og skidt i luften, før den kommer ind i motoren . Dette forhindrer motoren i at modtage beskidt luft , som kan tilstoppe dens komponenter og forårsage skade. Toyota foreslår at ændre luftfilteret hver 15. 000 miles . Udskiftning luftfiltre kan købes for det specifikke år , fabrikat og model af køretøjet på en lokal auto del butik og udskiftning uden brug af værktøj .

Du skal bruge:
erstatning luftfilter


1
Park Toyota og drej motoren slukket . . Tillad Toyota køle af en halv time , inden du forsøger vedligeholdelse under motorhjelmen .
2 .
Find luftfilteret huset under kølerhjelmen af Toyota . Kig efter en rektangulær , sort plast tilfældet ved siden af kølervæske bølge tank på førersiden af Toyota , det er luften filterhuset
3
Åbn det øverste af luftfilteret . boliger ved løsne krogene omkring huset . Løft dækslet op at få adgang til luftfilteret . Fjern snavset luftfilter ved at skubbe det ud af stedet . Ren væk støv og rester i luften filterhuset med en klud .
4 .
Sæt det nye luftfilter i luften filterhuset ved at skubbe det på plads . Skub dækslet tilbage på plads og sikre ved at trykke krogene . Luk hætten af Toyota .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre luftfilteret på en Chevy Aveo
tutorial til udskiftning af en bremse skive
hvordan man kan tømme radiatoren på en 2001 grand am
hvordan man kan anvende bil voks & maling fugemasser
hvordan du udskifter forlygter på fra 2003 Jetta
hvordan du installerer forlygter på fra 2003 Ford Thunderbird
hvordan du foretager fejlfinding min 1984 Honda Accord , når det boder
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en 300D
retninger for at ændre et luftfilter i en 2000 Ford Explorer
Hvor meget olie skal jeg putte i min olietank ?