hvordan man bruger en høj hastighed buffer på en bil

hvordan man bruger en høj hastighed buffer på en bil

Høj hastighed buffere er elektriske eller pneumatiske polering enheder, der er designet til at gøre polering en bil hurtigt og nemt. Den raspning pad for enden af enheden spreder polish over bilens overflade ved at dreje hurtigt . Selv om høj hastighed buffere er forholdsvis nemme at bruge , er der visse regler at følge for at skabe den perfekte finish . Når det bruges forkert , vil high speed buffere skabe hvirvle mærker og kan rent faktisk skade malingen på bilen

Du skal bruge: .
7 1 /2 tommer lammeuld polering pad
Swirl remover sammensatte .
Mikrofiber polerpad .
Vand .
Spray flaske .
Bil polish .
Autovoks .


1 .
Vedhæft en runde , lammeuld polering pad til den høje hastighed buffer , som anvist af bufferen brugsanvisningen . Der er mange størrelser puder til rådighed, men en 7 1 /2 tommer runde pad er velegnet til de fleste raspning behov .
2 .
Indstil den høje hastighed buffer til at rotere ved 1. 000 omdrejninger pr minut ( RPM ) .
3 .
Anvend 1 spsk . af fine swirl remover sammensatte til buffer pad . Placer puden mod overfladen af bilen og sprede sammensatte med buffer slukket .
4 .
Tænd buffer på og placere puden fladt mod overfladen af bilen . Flyt puden i en 18- tommers bred side til side bevægelse til at begynde polering . Hold buffer bevægelse på alle tidspunkter. At den sammensatte mindskes , drej hastighed op til mellem 1. 200 og 1. 500 omdrejninger .
5 .
Flyt buffer i en 18- tommer brede vertikale bevægelse over den del af den bil, du lige poleret . Når det sammensatte er tør, er du færdig . Som du anvender den sammensatte , kan du se en lille tåge udvikle sig, som er normalt.
6 .
Sluk for høj hastighed buffer og fjern lammeuld pad . Vedhæft et mikrofiber polerpad til buffer ved hjælp af fabrikantens anvisninger .
7 .
Mist den microfiber puden med vand fra en sprayflaske . Påfør 1 til 2 tsk . af bil polish på puden og sprede det på bilen med buffer slukket .
8 .
Tænd buffer på og polere bilen på samme måde som før , bortset fra brug en Figur -otte mønster i stedet for en side til side mønster .

gode råd og advarsler


 • Efter at have brugt den høje hastighed buffer , gælder bilvoks på hele overfladen af bilen i hånden .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller computeren i en 1999 Pontiac Grand Am
  ilt sensor installation i en 1992 Ford Taurus
  hvordan du fjerner en kabine luftfilter
  hvordan man istandsættelse gamle bil batterier
  tændrørskablet installationen for en 1999 Ford Ranger
  hvordan du udskifter forlygten pærer til en F150
  hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en 02 taurus
  Hvordan kan jeg fortælle, hvis kugleled er slidt ?
  2007 Ford Taurus forlygte monteringsvejledning
  hvordan man kan ændre forlygter i en 1998 ford escort 2- dørs