hvordan man får markør ud af bilen maling

hvordan man får markør ud af bilen maling

Fjernelse af markør fra overflader er ikke så svært , selvom det ofte tager flere forsøg , men at fjerne markør udefra maling på din bil præsenterer et vanskeligt problem , som du ønsker at fjerne kun markør og ikke maling. De fleste markør fjerne produkter indeholder acetat , hvilket vil skade lakken på din bil . Brug forsyninger fra dit køkken og badeværelse til at fjerne markøren fra bilens lak og genoprette sin finish til en pre- farvede betingelse

Du skal bruge: .
White bomuldsklud .
Sødmælk .
Stort frottéstof håndklæde .
Opvask væske .
Spand .
Rene håndklæder .
Hårspray .


1 .
Soak en hvid bomuldsklud i sødmælk .
2 .
Læg mælk gennemblødt bomuld klud over mærket plet på din bil . Du kan have at bede nogen til at holde det på plads for et øjeblik , når du videre til næste trin .
3 .
Gennemvæd et stort frotté håndklæde i postevand . Læg det over mælk gennemblødt bomuldsklud . Hvis håndklædet i ringen er stor nok anker det over toppen eller hætte af bilen for at holde både håndklæder på plads . Den våde frotté håndklæde gælder pres på mælk gennemblødt håndklæde , så mælken kan arbejde på pletten .
4 .
Lad mælk og håndklæder at sidde på markør pletten i mindst fire timer . Kontrollere fremskridtene for at se om markør pletten er løft eller kan tørres af . Hæld mere mælk på bomuldsklud , hvis det er nødvendigt , og lad håndklæder at sidde på pletten natten over.
5 .
Fjern frotté håndklæde og mælk gennemblødt håndklæde fra din bil . Tør bilen ned med en blanding af et par dråber flydende opvask vaskemiddel i varmt vand . Skrub væk mælk og de resterende markør pletten . Følg ved at tørre området med et rent håndklæde dyppet i almindeligt vand .
6 .
Spray aerosol hårspray om eventuelle rester af markøren pletten . Buff med en ren klud for at fjerne markøren . Følg ved at tørre med almindeligt vand på en ren klud .

gode råd og advarsler


 • Brug forebyggende foranstaltninger ved at holde markører for alle slags væk fra din bil.
 • Omfattende markør pletter på bilens udvendige maling kan være nødvendigt at fjerne professionelt .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan erstatte en Serpentine bælte på en 1991 Ford lastbil
  hvordan du fjerner beslaglagt rotorer
  hvordan du udskifter startmotoren i en 1988 Mustang 5,0
  hvordan du udskifter brændstoffilteret i et 1995 toyota 4Runner
  hvordan man kan ændre en 2002 Subaru Legacy h1 pære
  bildæk tips
  hvordan du fjerner køretøj klistermærker fra forruden
  hvordan man unwaterproof bentonit
  Sådan nulstiller check engine lyset i en Dodge Avenger
  hvordan man kan dræne en radiator stik på en 2002 Saturn sl