hvordan man kan diagnosticere en overophedning bil

hvordan man kan diagnosticere en overophedning bil

En overophedet bil er et problem, der skal tages hånd om med det samme . Hvis du ikke tager sig af dette problem , vil bilen i sidste ende lukke ned, og du kan have yderligere problemer. Så det er bedst at diagnosticere en overophedning problemet så hurtigt som muligt og få det rettet . Når din bil er overophedet , der er nogle temmelig tydelige symptomer at lede efter , der vil fortælle dig, at det er tid til at bringe det i for servicering
. 1 .
Kontroller temperaturmåleren på instrumentbrættet , hvis dit køretøj har en . Hvis det er et godt stykke over midtpunktet mellem kolde og varme , det er din første fingerpeg om, at din bil er overophedet .
2 .
Check for røg , der kommer fra under kølerhjelmen . En rygning motor er et klart tegn på, at det er alt for varmt .
3 .
Åbn din bils opvarmning ventilationskanaler . Hvis varmen kommer ind i bilen er varmere og mere intens end normalt , kan motoren være over sine sædvanlige temperatur niveau .
4 .
Lyt til en usædvanlig banke eller bumpe lyd under kølerhjelmen , hvilket kunne være et symptom på en overophedet motor .
5 .
Tjek din anti -frost niveau . Hvis det er meget lavt , selvom du lige har for nylig fyldte den op , der kan være årsagen til, at bilens motor er overophedet . Det kunne også være en indikation af, at der er en kølevæske lækage et eller andet sted . Som navnet antyder , at motoren bruger kølevæske at køle sig selv . -hvis en eller anden grund kølevæske er ikke at få gennem systemet , som vil medføre, at bilens temperatur til at stige
6

Løft din bils hætte og tænde motoren . Kom ud igen , og lyt til din bil . Hvis du ikke kan høre eller se ventilatoren snurrende , som vil få din bil til overophedning . Ventilatoren hjælper med at holde din motor cool , når du kører langsomt og i tomgang .
7 .
Tjek din bils termostat . En hurtig måde at gøre det er at åbne motorhjelmen , fjerne kølerdækslet og starte dit køretøj . Hvis du ikke kan se et pludseligt fald i niveauet af kølemiddel i holderen som bilen varmes op , er der en chance for, at termostaten sidder fast lukket, hvilket kan være en årsag til en overophedning bil . Sørg for at du engagere din bils parkeringsbremse , når du gør denne test , just in case .
8 .
Check foran radiatoren slangen ( almindeligvis ligger lige foran bilen over radiatoren ) . Hvis du ser kølevæske utætte , vil dette medføre, at din bil til overophedning , da motoren ikke bliver tilstrækkelig væske til at køle sig selv . Åbne op kølerdækslet og kontroller ind for at se, om der er nogen væske-hvis ikke , det er en problem. Check den toppakning samt at se, om kølemidlet er lækker fra dette område-det er et segl placeret mellem kølemiddel tank og forbrændingskammeret ( se " Ressourcer " for et billede ) . Hvis pakningen er dårlig , vil det medføre en overophedning problem .

gode råd og advarsler


 • Har din bil trukket når det er overophedning . Ikke tillader det at fortsætte med at køre , mens motoren er brændende varm for at undgå mere alvorlige problemer .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan erstatte det iltindhold sensoren på en CLK 430
  hvordan man får emissioner certificerede
  hvordan man kan teste en bil opladning
  hvordan du sender en bil til europa
  hvordan du udskifter et brændstof filter på en 1992 Bonneville
  hvordan du ændrer et luftfilter i en 2000 Audi A6
  definition af bageste svajer bar links
  hvordan du ændrer en udsending xl 2004 luftfilter
  hvordan man kan fjerne vand fra benzin tanke
  oplysninger på auto batterier