hvordan man kan ændre forlygter i et 2002 Dodge 1500

hvordan man kan ændre forlygter i et 2002 Dodge 1500

Forlygterne i din 2002 Dodge Ram 1500 pickup er vigtige for din sikkerhed på vejen om natten eller i dårligt vejr . Hvis en forlygte brænder ud , kunne en politibetjent udstede en billet til undladelse af at føre sikkerhedsudstyr. Udskift en brændt -out pære i din lastbil med det samme . I 2002 Ram 1500 bruger en 9004 forlygte pære , der er tilgængelig på de fleste Bilreservedelsforretninger . Du kan ændre løg i din egen indkørsel

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1
Fjern skruerne fra siden og bunden af . forlygte samling . Der er en skrue på den udvendige kant og en skrue nær kofangeren på den indvendige kant af risten . Fjern skruerne med en stjerneskruetrækker .
2 .
Træk lygten samling frem lige nok til at få adgang til pæren . Drej pæren u00BC -turn mod uret og træk det lige ud af lygten enhed . Træk pæren lige ud af stikkontakten , og kass¨¦r den gamle pære .
3 .
Sæt den nye pære tilbage i lygten forsamling og drej den en kvart -sving uret for at fastgøre det . Position lygten samling tilbage i front af bilen og sæt den fast med de to monteringsskruer . Spænd skruerne med en stjerneskruetrækker .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en 1996 Mustang Cobra termostat
hvordan du installerer et stykke bundkar pakning i en lille blok Chevy
hvordan man kan hente service koder fra en 1990 toyota afhentning
hvordan man kan ændre blinklyset pære i en 1997 Ford Escort
hvordan du justerer forlygter på en 2003 f -150
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en grand am
sjov dæk hjulkapsler
hvordan man rent uigennemsigtig forlygter
hvordan du udskifter brændstoffilteret på et 1995 Buick Riviera
hvordan du ændrer Boxster olie