hvordan man kan ændre gearolie i en 1990 Jeep Wrangler

hvordan man kan ændre gearolie i en 1990 Jeep Wrangler

Uanset om du har en automatisk eller manuel Jeep Wrangler , bruger transmissionsolie at smøre de skiftende proces . Transmissionsolie er afgørende for at opretholde et godt tunet og velfungerende transmission i din Wrangler . Jeep anbefaler , at transmissionsolie på din Wrangler udskiftes hver 30 tusind miles eller 24 måneder , alt efter hvad der kommer først . Da væske kan forblive varm i lang tid efter, at køretøjet er kørt , skal du vente , indtil motoren er helt afkølet , inden du skifter for at forhindre skader .

Du skal bruge:
bukke
. Dræn gryde.
Topnøgle .
Opløsningsmiddel renere .
Trykluft.
Momentnøgle .
Transmissionsolie .
Tragt .


1 .
Hæv køretøjet på bukke og sikre, at det sikkert understøttet .
2 .
Fjern front og side pan montere bolte på afløbet panden med en topnøgle . Løsn den bageste bolte cirka en tur . Hvis gryden ikke løsne , lirke det let væk .
3 .
Når væsken begynder at dræne , fjerne de resterende bolte med en topnøgle og derefter fjerne gryden og pakningen fra køretøjet .
4 .
Hæld væsken i gryden til at skille , rense gryden med opløsningsmiddel renere og tør med trykluft . Sørg for, at overfladen af afløb panden , hvor pakningen er placeret er ren så godt.
5 .
Sæt pakningen og sæt gryden over for transmissionen . Erstat hver af de bolte , og spænd til 14 ft-lbs ved hjælp af en momentnøgle .
6 .
Sænk køretøjet og åbne motorhjelmen . Tilføj transmissionsolie direkte ind i påfyldningsrøret ved hjælp af en tragt . Tilføj væske indtil den når "fuld " -mærket på oliepinden ved at kontrollere regelmæssigt, mellem tilføjelser .
7 .
Tænd køretøjet på og orlov i parken , forsigtigt køre motoren , men ikke alt for rev . Flyt gearstangen gennem hver af de redskaber og derefter tilbage til neutral . Kontrollere væskestanden er stadig på " fuld " -mærket .

gode råd og advarsler


 • Det er også en god idé at skifte transmissionsolie filter samtidig dræning væsken , da det kræver kun et par ekstra trin .


 • Relaterede artikler


  den bedste måde at øge mpg på en Cummins diesel
  Camero vindue motor fjernelse
  hvordan du udskifter Altima forlygte pærer
  hvordan man kan rotere dæk på en duelt
  hvordan man kan opkræve et vadested F150 air condition
  hvordan du fjerner 2005 Ford mustang bremseklodser
  hvordan man kan rense en matrix IAC ventil
  hvordan du udskifter tændrør i en 2000 Kia sephia
  hvordan man kan rense oxideret Ford Explorer forlygter
  hvordan man kan ændre den bageste differentiale væske i en Mustang