hvordan man kan ændre kølemiddel i en 97 GALANT

hvordan man kan ændre kølemiddel i en 97 GALANT

Kølevæsken i din 1997 Mitsubishi Galant holder motoren i en konsekvent temperatur til at beskytte komponenter fra alvorlige varmeskader . Du bør skifte kølemiddel i din Galant hvert andet år. Udskiftning af kølervæske vil skylle eventuelle rester ud af radiator og beskytte kølevæske fra forværres. Der er ingen grund til at foretage et servicecenter aftale ", når den tid kommer . Du kan tømme og fylde dine Galant radiator hjemme i en time

Du skal bruge: .
Jack
Jack står .
Store afløb gryde.
Skruenøgle sæt .
Destilleret vand.
50/50 blanding af frostvæske og vand .


1 .
Åben kølerhjelmen af din Galant og øge støtten stangen . Løft fronten af bilen med en donkraft . Sikker bilen på en række bukke og fjern stikket .
2 .
holdning en stor afløb gryde under radiatoren aftapningsproppen på førerens side af radiatoren . Bundproppen til Galant er på den nederste bagsiden af radiatoren . Fjern kølerdækslet og sæt den til side .
3 .
Løsn og fjern radiator bundproppen med en skruenøgle . Vent, mens kølevæsken afløb helt . Udskift bundproppen og spænd den med en skruenøgle .
4 .
Fyld køleren med destilleret vand . Fjern aftapningsproppen med en skruenøgle , og lad vandet løbe fra radiatoren . Udskift og stram bundproppen .
5 .
Tag afløb gryden fra under bilen . Løft bilen lidt med en donkraft og fjern bukke . Sænk bilen til jorden . Fjern afløb gryden fra under bilen . Løft bilen lidt med en donkraft og fjern bukke . Sænk bilen til jorden .
6 .
Fyld radiator med en 50/50 blanding af frostvæske og vand . Start tændingen , og lad motoren køre indtil den når den normale driftstemperatur for bilen, når det kører . Top fra kølevæske i køleren som niveauet falder , rensning af luften fra systemet .
7 .
Sluk for tændingen , og lad motoren køle af. Top fra kølevæske niveau, hvis det er nødvendigt. Udskift kølerdækslet og lavere kølerhjelmen af bilen .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre transmissionsolie i en 2002 Ford Explorer
hvordan man kan ændre en 2002 Subaru Legacy h1 pære
hvordan du installerer Serpentine bælter til jeep Cherokeerne
hvordan du ændrer en E46 viskerblad
hvordan man kan polere en aluminium hjul med brune Tripoli & hvid rouge
hvordan man kan ændre den forreste bremseklodser på en 2001 overenskomst
hvordan du fjerner en F150 4.9l bundkar
hvordan du foretager fejlfinding af vinduesviskerne på en 2002 Camry
hvordan du installerer en 1996 Mustang Cobra termostat
2005 grand prix GTP olieskift instruktioner