hvordan man kan ændre sig en O2 sensor på 2000 Altima

hvordan man kan ændre sig en O2 sensor på 2000 Altima

The O2 sensor inden for 2000 Nissan Altima er en vigtig komponent i forhold til at regulere Altima 's emissioner . Sensoren, som kaldes ilt sensor , styrer mængden af ilt i udstødningen. Når O2 sensoren begynder at svigte , vil du mærke din Altima kører dårligt , og bruge mere gas din bil vil også risikere ikke en nødvendig emissionsprøvningen. Udskift ilt sensoren ved første tegn på ikke at have sikret Altima kører glat og effektivt . O2 sensorer er skabt til at sætte på plads , hvilket gør installationen nem .

Du skal bruge:
Topnøgle
. Oxygen sensor stik .
Udskiftning ilt sensor .


1 .
Sørg for Altima er i " Park "og på en plan overflade . Tillade koeretoejet at sidde i ti minutter for at køle ned . Det er ideel til at ændre O2 sensoren , mens komponenten er stadig varm .
2 .
Åbn hætten af Altima , og find O2 sensor . Kig efter en plug-type , hvid , elastisk del placeret på udstødningsmanifolden , det er den ilt sensoren
3
Brug en topnøgle sammen med en lambdasonde stik til at løsne . sensor . Fortsæt med at dreje nøglen mod uret , indtil sensoren er løsnet nok til at fjerne . Færdig med at fjerne sensoren ved at trække det ud af de mangfoldige , kassere den gamle sensor
4
Placer udskiftning ilt sensoren på mangfoldige og sætte den på plads ved at skubbe ned . . Læg mærke til sensoren klikker på plads , at sensoren er nu sikret . Luk hætten af Altima .


Relaterede artikler


hvordan du justerer forlygter på en 2003 f -150
define bremse
hvordan man kan sætte en Serpentine bælte på et 1995 Jimmy
hvordan man kan ændre transmissionsolie i en 2002 Ford Explorer
hvordan man kan ændre tændrørskablerne i en 2000 Toyota Camry
hvordan man kan afkode vin tal på en Trans Am
hvordan man kan rense en karburator af en Briggs & Stratton 500 -serien motor
hvordan du udskifter Serpentine bælte i en 6,0 powerstroke
hvordan man kan oplade en sla batteri
dashmat tips