hvordan man kan fjerne flasher på en ’95 Chevy Monte Carlo

hvordan man kan fjerne flasher på en ’95 Chevy Monte Carlo

Flasher relæ enhed på dit ྛ Chevy Monte Carlo styrer flash af din tur signal pærer og gør klikkende lyd til at fortælle dig , at din tur signaler er engageret . Det styrer også din farer . Når din flasher ophører med at arbejde , stoppe din farer og blinklys reagere . Du kan fortælle , når din flasher skal udskiftes , hvis du tænder for din tur signal eller farer , og lyset tændes , men blinker ikke , og der er ingen klikkende lyd

Du skal bruge: .
Flasher relæ enhed


1 .
Park dit Monte Carlo og drej motoren slukket .
2 .
Skub førersædet tilbage til sin længst indstilling . Åbn førersiden døren og lade det være åbent . Dette vil bidrage til at skabe plads til at arbejde i.
3 .
Slå op under instrumentbrættet i venstre side af ratstammen . Du vil se en lille sølv eller sort cylinder , omkring 2 inches runde og høje , sat i en sort sokkel , der er tilsluttet til din elektriske sele . Dette er den flasher relæ .
4 .
Grab soklen med den ene hånd og relæet med de andre og trække dem fra hinanden . Ikke fat i stikket , som ledninger , eller du kan bryde den indre sammenhæng i soklen . Fjern flasher fra undersiden af instrumentbordet.
5 .
Sæt din nye flasher i soklen ved foring op stikben på flasher relæ enhed med rillerne i stikkontakten og skubbe dem sammen .

gode råd og advarsler


 • Hold et ekstra flasher relæ enhed i din handskerummet . Blinklys sidste i lang tid , men når de ikke længere arbejde, de kan skabe umiddelbar fare , bedre at være i stand til at udskifte enheden , end at køre uden blinklys .
 • Brug altid en flasher relæ enhed specielt designet til din år , mærke og model bil . Ved hjælp af en , der passer , men det ikke er meningen bilens elektriske system kan kort systemet og /eller få din tur signaler og farer for ikke at arbejde ordentligt .


 • Relaterede artikler


  Nissan Altima 2005 kabine luftfilter installation
  hvordan man kan teste en tændspole
  hvordan man kan ændre afbrudt forlygte på en 2003 Subaru Forester
  hvordan du fjerner bilen decals på vinduer
  hvorfor min bil tøve på acceleration ?
  hvordan du udskifter rotorer på en 2000 honda
  hvordan man kan ændre vinduesviskeren på en 1989 afhængig
  hvordan du udskifter brændstoffilteret på en Ford freestar
  hvordan man kan ændre bremselys på en 1998 kviksølv bjergbestiger
  hvordan man kan lave backup lys på en 2005 Ford Focus