hvordan man kan justere roadster forlygter

hvordan man kan justere roadster forlygter

Roadsters sidde meget lav til jorden og har brug for ordentlige forlygter justering i forhold til denne kendsgerning . Hvis dit lys er justeret for højt , kan du blind modkørende trafik . Men det er nemt at flytte din en roadster er forlygter for lav og dramatisk fald synlighed . Mens de nøjagtige procedure for justering af din roadster 's forlygte kan variere alt efter de specifikke mærke og model på din bil , alle roadsters følge en lignende procedure

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Topnøgle .
Socket sæt .
Torx bit skruetrækker .


1 .
Park dit Roadster 30 meter væk fra din lukkede garageport .
2 .
Tænd forlygterne og glans dem på døren.
3 .
Åbn hætten , og find justeringsskruer . Afhængigt af mærke og model på din bil , vil der være en eller to justeringsskruer . Hvis der er blot én , vil det være en lodret justering skrue og er normalt placeret på toppen af lygten, boliger mod bagsiden af huset , hvor huset er boltet til chassiset . Hvis der er to justeringsskruer , vil den lodrette skruen være placeret på toppen af huset mod bagsiden af huset og den vandrette justeringsskrue vil normalt være placeret på bagsiden af lygten boliger forsamling . Lejlighedsvis , afhængigt af udformningen af den forreste kofanger og fender , vil de horisontale justeringsskruen være placeret mellem fender og boliger. Hvis skruen er placeret på bagsiden af huset , skal du bruge en lang skruetrækker eller en stikdåse udvidelse at nå det. Roadsters også tendens til at have en høj kvalitet pasform og finish , i modsætning til de fleste køretøjer med en billigere finish , og vil sandsynligvis have en gummihætte , der dækker justeringsskruen , som du bliver nødt til at vriste ud med fingrene .
4 .
Drej justeringsskruer at justere forlygterne . For at gøre dette , skal du bruge en af tre værktøjer almindeligt brugt på roadsters . Nogle roadsters , ligesom Honda S2000 kan justeres ved hjælp af en simpel Phillips skruetrækker . Andre roadsters vil kræve brug af en 10 til 12mm sokkel og topnøgle eller en Torx bit skruetrækker ( en skruetrækker med en stjerne-formet hoved . Disse skruetrækkere er tilgængelige på de fleste Bilreservedelsforretninger ) . Drej lodret justeringsskruen med uret for at hæve forlygte boliger ( og forlygte bredde) og mod uret for at sænke forlygte boliger ( og bredde ) . Drej den vandrette justeringsskrue med uret for at tænde lygten boliger ( og bredde ) til venstre og mod uret for at tænde lygten boliger ( og bredde ) til højre .
5 .
Juster forlygterne således at midten af lygten bjælker sidder i bunden af døren , hvor døren møder jorden og indtil begge forlygter overlapper hinanden med 50 procent . Fra 30 meter væk , vil du have den korrekte forlygten justering for din roadster .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en volkswagen dørpanel
hvordan du installerer vinduesviskerne på en 2003 Land Rover Discovery
hvordan du udskifter luftfilteret i en 2000 Audi A6 2,8
den bedste måde at rense ud et tilstoppet radiator
hvordan du fjerner slam fra en 2,7 Dodge motor
hvordan du udskifter en 1998 Corvette ’s o2 sensorer
deponering af lukkede bly - syre -batterier
Jeep Wrangler timing instruktioner
definition af bageste svajer bar links
forlygten udskiftning instruktioner til en 1997 F250 vadested