hvordan man kan rense inde i forlygterne på din bil

hvordan man kan rense inde i forlygterne på din bil

En beskidt forlygte linse kan sløve baggrund afgivet af din forlygte . Dette kan blive til en alvorlig sikkerhedsrisiko for dig og andre , der bruger din bil . Du behøver ikke at tage din bil til mekaniker for at rengøre lygten , selv om . Du kan rense forlygten selv når du først forstår de indre funktioner i din bils forlygte . Læs brugervejledningen omhyggeligt, så du kan lære subtile snørklede af lygten , før du forsøger at fjerne din pandelygte til rengøring .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. 1- gallon spand .
Vand .
Rengøringsmidler .
Slibesvamp .
Glas polish .


1 .
Åben kølerhjelmen af bilen . Inde , bør du se nogle skruer i nærheden af åbningen på begge sider af bilen . Disse bør være de skruer, der holder dine forlygter på plads . Placeringen af disse skruer kan variere afhængigt af mærke og model af dit køretøj .
to .
Løft forsigtigt lygten ud af sin revne , når du løsne skruerne . Du kan endda bede en ven til at holde dem på plads mens du skrue dem og tag den elektriske ledninger . Sæt dem på en tør klud.
3 .
lirke forlygte linsen ud af lygten forsamling . Lygten samling kan se anderledes for mange biler , så endnu en gang henvise til din manual for den rigtige måde at fjerne linsen .
4 .
Fyld en en-gallon spand med varmt vand . Tilføj en stærk rengøringsmiddel i vandet for at bidrage til at fjerne snavs oprustning i din forlygte .
5 .
Dyp en slibesvamp i det varme vand . Brug slibesvamp til at skrubbe væk opbygget skidt på bagsiden af lygten objektivet . Må ikke trykke hårdt nok til at ridse linsen med slibesvamp , selv om .
6 .
Tør objektivet og anvende et lag af glas polish . Glasset polish vil holde indersiden af linsen ren for en længere periode .
7 .
Sæt lygten linsen tilbage på bolig-og geninstallere det ind i din bil . Endnu en gang , kan du bede en ven til at holde lygten på plads, mens du igen de elektriske ledninger og skru den på plads igen .

gode råd og advarsler


 • Må ikke røre det reflekterende belægning , der omgiver pæren . Det er delikat , og det kan sløve under din berøring .


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer tågelygter på en 1998 Volvo S70
  instruktioner til hvordan du udskifter en transmission filter
  hvordan man kan dræne en 2001 Stratus radiator
  hvordan man kan konvertere fra olie til syntetisk motorolie
  syntetisk bil olie ingredienser
  hvordan du ændrer en olie -filter på et 2003 Chevy z71 Tahoe
  hvordan du installerer en Serpentine bælte på en ’99 escort zx2
  hvordan man kan ændre et brændstof filter i en 2000 Altima
  hvordan man voks en bil for maksimal effektivitet
  hvordan du udskifter en Avalon ’s brændstoffilter