hvordan man kan reparere rust på en fender godt

hvordan man kan reparere rust på en fender godt

Fender brønde , også kendt som hjul brønde , der er udsat for alvorlige rustpletter . The Second Chance Garage hjemmeside forklarer , at der ofte , utilstrækkelige drænhuller lad vandet at bosætte sig i brøndene , hvilket fører til rust . Hvis det rust er venstre ubehandlet , det fortsætter med at sprede og skaber rust huller . På dette punkt er at erstatte karrosseridele den eneste mulighed. Men hvis du fjerner rustpletter , som de vises , kan du undgå problemer

Du skal bruge: .
Skurebørste
. Mineralsk olie eller WD -40 .
Papirhåndklæder .
Handsker .
Naval gelé .


1 .
Brug en langskaftet skurebørste . Scrub kraftigt for at slippe af med rustpletter i brønden områder . Du kan finde hjulet godt skurebørster i bilindustrien dele af hjem forbedring centre .
2 .
Påfør olie og lad det trænge ind rustpletter at blødgøre dem . Du kan anvende mineralsk olie sammen med en skrubbe pad eller spray på en lille mængde af WD -40 . Når olien er trængt ind i rust pletten , skal du bruge en skurebørste , så slutte med at aftørre fender godt rene og tørre det helt . Isenkræmmere sælger mineralsk olie og WD -40 .
3 .
Anvend flåde gel¨¦ , der har phosphorsyre , der fjerner rustpletter . Brug gummihandsker og papirservietter til at anvende gel¨¦ . Vente fem til 10 minutter, derefter bruge skurebørste . Tør området tørt . Du kan købe marinehjælpeskibe gel¨¦ online eller på en hardware butik .


Relaterede artikler


Sådan nulstiller service motoren lys på en Saturn L300
hvordan man kan sætte en Serpentine bælte på et 1995 Jimmy
hvordan man kan fjerne overskydende tape fra vindue visirer
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en Tacoma
hvordan man kan fjerne hundehus fra et 1993 Chevy Van
tilføje transmissionsolie til en 2002 Toyota Highlander
hvordan man kan ændre tændrørskablerne på en honda
hvordan man kan forbedre en 2005 Trailblazer ’s mpg
hvordan du fjerner pletter fra din bils trim
hvordan du installerer en termostat i en 2001 Buick begrænset århundrede