hvordan man kan rotere dæk på en manuel bil

hvordan man kan rotere dæk på en manuel bil

En regelmæssig forfaldsplan for dæk rotation er vigtig for jævn slitage og levetiden af dine dæk . Mange dækproducenter kræver regelmæssig rotation som en betingelse for garantidækning . Et køretøj med en manuel transmission udgør ingen ekstra problemer eller begrænsninger for sikker dæk rotation , men du bør sørge for at bruge træ blokke eller dæk klodser til at holde bilen i at bevæge sig , mens du arbejder

Du skal bruge: .
Lug skruenøgle .
Hydraulisk gulv jack .
Fire bukke .
Træklodser eller dæk klodser .


1 .
Sæt parkeringsbremsen på bilen og chok baghjulene med træklodser eller dæk klodser .
2 .
Jack op foran bilen med den hydrauliske jack . Det bedste jack punkt er normalt centrum for en tværstiver bag den forreste kofanger . Placer to af de bukke på donkraften steder i nærheden af forhjulene . Bilens instruktionsbog vil have et diagram i den korrekte jack point . Sænk bilen på bukke og sørg for, fordæk er fra jorden .
3 .
Jack op bagenden af bilen og placer bukke efter de samme procedurer som på fronten af bilen . Alle fire dæk skal være væk fra jorden med køretøjet støtte fra de fire bukke .
4 .
Brug lug skruenøgle til at fjerne hjul og dæk fra akslen hubs . Hold organiserede kabelsko og gøre et notat af udgangspunktet for de enkelte dæk .
5 .
Drej dækkene til deres nye position ved hjælp af den rette rotation mønster . For forhjulstræk biler, er de forreste dæk flyttede direkte tilbage til den bageste aksel på samme side , mens de bageste dæk krydser over , når de flytter til den forreste aksel , til at montere på den modsatte side .
For baghjulstræk biler , er de bageste dæk flyttede lige frem og blive på samme side og den forreste dæk er krydset til modsatte side, når de flytter til den bageste aksel .

6 .
Monter hjul og dæk i nye positioner . Spænd lug nødder for hvert hjul i en passage mønster til at forsikre lige hjulsporing med navet .
7 .
Sænk bilen ned på dækkene ved at vende den jacking procedure . Efter at sænke bagenden af bilen først, skal du sørge for hjulklodser er på plads , før sænkning foran på bilen .

gode råd og advarsler


 • Kontrollér tætheden af lapperne efter at have kørt bilen omkring 60 miles . Geninstalleret lug nødder har en tendens til at løsne .
 • En fire -vejs spinner type slæbe svensknøgle vil fremskynde slæbe -og påmontering .
 • Brug hjulklodser er vigtigt med manuel transmission biler . De vil forhindre, at bilen ruller ud over den bukke , når kun den ene ende af bilen er jacked op .
 • Brug ikke sikkerheden stik , der kommer med bilen til at rotere dæk . Sikker dæk rotation kræver en passende gulv jack og robust bukke .


 • Relaterede artikler


  10 måder at spare gas
  hvordan man kan blande syntetiske og naturlige olier
  hvordan man kan ændre et 1993 Concorde forlygte
  hvordan man lim et spejl til en forrude
  hvordan man kan gøre brugerdefinerede bil voks
  hvordan man kan ændre en forlygte i en 2001 Ford Focus
  hvordan du udskifter forlygte pærer på en 2007 Chevy Equinox
  hvordan man kan ændre oliepumpen på en Ford 302
  hvordan man kan ændre lygten pære på en 2001 Honda Accord
  hvor ofte man gør en syntetisk olieskift