hvordan man kan udfylde en revne i en forrude

hvordan man kan udfylde en revne i en forrude

Revner i forruden af biler og andre køretøjer er meget almindelige . Selv den mindste objekt kan knække et glas forruden . At reparere revner dig selv, vil du have adgang til sollys , en forrude harpiks reparationssæt

Du skal bruge: .
Sikkerhed beskyttelsesbriller
Barberblad .
Mildt vaskemiddel .
Slange og vand .
Denatureret alkohol .
Spand .
Bløde klude .
Klæbende sprøjte .
Flydende harpiks lim .


1 .
Sæt på din beskyttelsesbriller og forberede rengøringsmiddel . Kombiner vand , en mildt vaskemiddel , og et par dråber denatureret alkohol i en spand . Det er sikkert at blande sig med hænderne , indtil det er en opløsning af . Tillad en af de bløde klude i blød i opløsningen .
2 .
Brug barberblad til meget nøje skrabe eventuelle løse stykker af glas ud af revnen . På hjørnet af bladet vil være den letteste del af det at bruge . Læg barberblad flad og let skrabe nogen hærdet olie , skidt og snavs ud af forruden overfladen omkring revnen .
3 .
Vask den krakkede området med den løsning, du har lavet .
4 .
Brug en tør, blød klud til at tørre området .
5 .
Fyld sprøjten med flydende harpiks . Skub siring fremad , placere spidsen i harpiks krukken , og derefter trække sig tilbage på den bevægelige sprøjten brik , så det fylder med harpiks .
6 .
Placér spidsen af sprøjten indersiden af den knæk og let sprøjte en lille mængde af harpiks . Løft op på sprøjten og gentag indtil den knæk er fyldt . Det er ok , hvis harpiks lim flyder på forruden .
7 .
Lad harpiks hærde i mindst fem timer, og derefter bruge barberblad til forsigtigt at skrabe limen , der har tørret over forruden overfladen . Dette vil gøre reparationen flugter med resten af glasset , og det bør ikke være mærkbar .

gode råd og advarsler


 • Sollys er nødvendig for at støtte i hærdning processen med harpiks lim . Hot sollys vil også sikre, at forruden forbliver tørt på alle tidspunkter.


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller olieskift lys på en 2007 Impala
  den bedste måde at rense auto glas
  hvordan du udskifter transmissionsolie på en 2003 Corvette
  hvordan man kan sætte transmissionsolie i en Acura legende
  hvordan du udskifter forlygter på en 1992 overenskomst
  bilindustrien fejlfinding hemmeligheder
  Camero vindue motor fjernelse
  bilbetræk oplysninger
  hvordan man kan ændre glidecreme olie i en bil
  hvordan du ændrer transmissionsolie til en 2006 explorer