hvordan man kan udskifte batteriet kablet på en 2000 Mitsubishi Eclipse

hvordan man kan udskifte batteriet kablet på en 2000 Mitsubishi Eclipse

Batterikablerne er en vigtig del af motoren i din 2000 Mitsubishi Eclipse . Batterikablerne fuldføre kredsløb , der giver den magt der er nødvendige for starteren til at fungere ordentligt , starter tændingen . Hvis batteriet kabler på din Eclipse er beskadiget , kan du finde dig selv strandet med en bil , der ikke vil starte . Kontroller kablerne regelmæssigt og udskifte dem med det samme , hvis de viser nogen tegn på slitage . Køb udskiftning kablerne på en auto dele butik og ændre dem hurtigt hjemme .
1
Åben kølerhjelmen af din Eclipse . . Hvile emhætten på support stangen . Fjern negative batterikabel ved at løsne den med en skruenøgle . Der er en "-" på stillingen markerer negative batterikabel hvis du er usikker hvoraf den ene er der
2
Find den modsatte ende af den negative batterikabel . . Kablet sikrer at motorblokken eller rammen med en lille bolt . Brug en skruenøgle til at fjerne bolten og træk kablet ud af motorrummet . Sikker slutningen af det nye negative batteri kabel med bolten . Spænd bolten med en skruenøgle . Må ikke vedhæfte den anden ende af kablet endnu .
3 .
Løsn batteriets positive kabel med en skruenøgle . Fjerne kablet fra batteriet terminalen . Find den modsatte ende af kablet på starteren . Fjern låsemøtrikken sikre kabel med en skruenøgle . Kassér kablet . Installer slutningen af det nye kabel på montering stillingen som forret og sikre det med de holdemøtrik . Spænd møtrikken med en skruenøgle .
4 .
Secure den modsatte ende af kablet på den positive batteriterminaldæksler og stram det med din nøgle . Installer den frie ende af den negative batterikablet på den negative batteripol . Spænd forbindelser med en skruenøgle .
5 .
Start motoren at kontrollere, at kablerne gør en solid forbindelse . Hvis bilen ikke starter , rene hver af tilslutningspunkterne , og gentag processen .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre lygten løg i en vw GTI
hvordan du fjerner en 2002 Buick tændrør ledning
hvordan man kan ændre en forlygte pære på en 2005 Honda Civic
hvordan du udskifter 1997 ekspeditionen tændrørskablerne
hvordan du fjerner PCV ventil i en Acura integra
hvordan man kan erstatte en bil fjernbetjening nøglering
hvordan du udskifter loftsbelysning i en 2002 Dodge Dakota
hvordan man kan rotere dæk på en honda
hvordan du udskifter i 1997 Mustang brændstoffilter
hvordan du udskifter forlygter på en Windstar