hvordan man kan vide , når din bremseklodser skal ændres

hvordan man kan vide , når din bremseklodser skal ændres

Bremseklodser er en af de vigtigste dele af køretøjets bremsesystem . Bremseklodser er knyttet til hver side af rotoren på hjul af en bil . Den varme og friktion genereret af puder , når de stopper en bil bærer dem ud over tid . Bremseklodser skal udskiftes , så snart de viser tegn på kraftig slitage , som bæres puder kan føre til dyrere reparationer senere
1 .
Lyt til lyden af bilen , når du anvender bremserne. Sluk radioen og aircondition , og rul vinduet ned . Placer din fod på bremsen for at langsomt at stoppe bilen . Lyt til en højfrekvent hvinende lyd eller en afskrabning lyd . Begge disse lyde tyder på, at bremseklodserne er slidt ned og skal udskiftes .
2 .
Stands bilen , og sætte det i parken . Drej rattet helt til venstre og lukke bil ud .
3 .
Kom ud af bilen og kig bag forhjulet , at spidse væk fra bilen . Du vil se et fladt stykke metal med et hul i midten . Kig gennem hullet for at finde bremseklodser . Der vil være en bremseklods i begge ender af hullet , med rotoren mellem dem .
4 .
undersøge hver af de to puder at se, om de er mindre end 1 /4 tommer tyk . Hvis de er , er det tid til at udskifte dem . Hvis bremseklodserne ser fine ud, inspicere puder på andre hjul for at se, om de skal udskiftes .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre forlygter på en Volvo XC90
1996 Honda Accord dørpanel fjernelse
hvordan du fjerner metal bil symboler
Hvordan kan jeg justere mine forlygter til min 1997 Jeep Wrangler ?
hvordan man kan erstatte en tåge lys på en 1998 Pontiac transport
hvordan man kan male et forkromet stål hjul
hvordan man buff en bil ordentligt
hvordan du udskifter et batteri i en Subaru fjern bil dørlås
hvordan man kan tage en dør panel off en Impreza
hvordan du installerer Bosch lambdasonder