ting under kølerhjelmen af en bil

ting under kølerhjelmen af en bil

Selv hvis du ikke har til hensigt om nogensinde at bruge en skruenøgle på din bil , du stadig nødt til at være bekendt med de komponenter, der findes under kølerhjelmen . Som et køretøj ejer er det meget vigtigt , at du udfører regelmæssig kontrol af de enkelte elementer på en regelmæssig basis . Ved at kontrollere de ting, der findes under kølerhjelmen af en bil, du kan holde dig informeret om grundlæggende betingelse af køretøjet , og spot problemer før de forværres .

Batteri

Batteriet er en stor firkantet kasse , der vil have to store kabler sluttet til den . Ét kabel bliver rød , som er den positive kabel , og ét kabel bliver sort , som er den negativ. Batteriet bør inspiceres regelmæssigt og kontrolleres for korrosion oprustning på de terminaler .

Radiator

Den radiator er placeret på fronten af motoren og vil normalt have et loft monteres enten i midten af det eller på en af siderne . Kølervæskestanden skal kontrolleres mindst en gang månedligt og vedligeholdes på det rigtige niveau, ved at åbne låget og inspektion af Kølervæskestanden . Hvis der ikke er radiator cap , vil der være en kølevæske reservoir , som er normalt placeret på siden af motorrummet under kølerhjelmen , og vil have ordene " motorkoelevand " stemplet ind i plastic . Det bør kontrolleres for at sikre, kølevæsken er mellem mærkerne på kroppen af reservoiret .

Slanger

Der er flere slanger under kølerhjelmen . De to vigtigste er kølerslanger . De er de største slanger og vil blive tilsluttet til toppen og bunden af radiatoren . Alle slanger skal kontrolleres hver måned for revner , buler og frynse .

oliepinden

oliepinden vises normalt som en lille rund ring på enden af en lang tynd slange . Det er normalt placeret på siden af motoren eller i selve fronten , og vil ofte være farvet gul . Du trækker ringen for at fjerne oliepinden og inspicere oliestanden i motoren .

Transmission oliepind

Udsendelsen oliepinden ligner motoren oliepinden . Det vil være monteret på en større diameter rør end oliepinden , og træk ring vil normalt være farvet rødt . Kontrol af transmissionsolie er bedst udføres , når motoren kører , og hvis du ikke er tryg ved at gøre dette , skal du henvise kontrollere en person, der er fortrolig med at udføre det .

Bælterne

Bælter koble flere tilbehør og komponenter til krank rullen , som til gengæld giver energi til at slå dem . De er placeret enten på forsiden af motoren eller på siden . De bør undersøges hver måned for revner og flosser .

sprinklervæske

Den Sprinklervæskebeholder indeholder forruden sprinklervæske , der er sprøjtet på forruden , når vaskemaskinen systemet aktiveres . Reservoiret er normalt placeret på forreste højre side af motorrummet , og vil have ordene " vasker " eller " sprinklervæske " stemplet på sin cap . Dette bør kontrolleres månedligt og fyldt med udskiftning af væske efter behov.


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre luftfilteret på en Honda Accord
hvordan man kan ændre stik på en 2006 Nissan Altima
hvordan man kan pleje af læder interiør en Nissan bil
hvordan man kan ren klud auto indtræk
hvordan man programmerer nøglefri adgang fjernbetjeninger i en Hyundai Sonata
hvordan man kan købe Yokohama dæk
hvordan man kan ændre bremseklodser på en 1999 mazda protege
hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 2001 cavalier
hvordan du udskifter et 1995 F250 brændstoffilter
1996 Honda Accord dørpanel fjernelse