virkningerne af ikke at ændre din olie i bilen

virkningerne af ikke at ændre din olie i bilen

Standard jordolie bruges i biler begynder at nedbryde det øjeblik motoren køre . Kvaliteten af olie og tilsætningsstoffer i det hjælpe at holde satsen for den pågældende opdeling inden for en acceptabel grænse . På trods af dette , vil olien til sidst bryde ned forbi de tilladte grænser , hvilket er grunden til olieskift anbefales med bestemte intervaller . Når olien er ikke ændret i den anbefalede intervaller , kan alvorlige problemer resultat .

Bær

Olie , der får lov til at forblive i en motor tidligere den anbefalede ændring periode bryder sammen. Da olien bryder den mister sin evne til korrekt smøre de bevægelige dele af motoren , og slid på de dele accelererer . Da olien bryder yderligere ned , sliddet opstår endnu hurtigere , i høj grad forkorte den samlede levetid for motoren .

Korrosion

Som olie bryder ned, reagerer de kemikalier, der er indeholdt i motorolie med ilt og varme danner syrer og ætsende forbindelser . Disse forbindelser reagerer med metallerne i motoren og forårsage øget slid . Disse forbindelser også skabe slam og lak oprustning på interne motordele og blander sig med kritiske frirum mellem bevægelige dele . Dette fører til øget olieforbrug , fastsiddende ventiler og greb stempler , som anført i Amsoil : " . oxidation og Indlån "

Træsko

Olie , der ikke er ændret hyppigt bryder ned og efterlader kulstof aflejringer og slam , der kan tilstoppe oliepumpe afhentning skærm og olie gange , hvilket vil medføre, at olietrykket at falde , og mindre olie , der skal leveres til motoren . Dette kan føre til skader på motoren , hvis oprustning bliver tyk nok til at kvæle oliestrømmen til motoren . Offroad Fritid : " Motor Oil Fordeling Causes " giver en detaljeret beskrivelse af denne proces

Dårlig præstation

Carbon indskud , der er oprettet fra den opdeling af olie kan tilstoppe Positive Motorblok Ventilation ( PCV ) ventil , røggas . Recirkulation ( EGR ) ventil , og føre til motoren kører jævnt og varmere . Denne accelererer hastigheden af slid på bevægelige dele og øger udstødningen . Dette kan også føre til motoren udfører trægt , og en nedgang i den samlede maskineffekt .

Termisk Fordeling

Motor olie oplevelser " Thermal Fordeling ", som er den proces, hvor varmen fra motoren svækker viskositet , eller tykkelse af olien . Motorolie , der har været dens brugbar liv kan ikke opretholde en tilstrækkelig viskositet , og fortsætter med at nedbrydes. Olien kan ikke længere ordentligt afbøde bevægelige dele af motoren . Da sliddet stiger , og olien Thins yderligere den smutter forbi sæler og ringe og får brændt i forbrændingskammeret , hvilket fører til at ryge fra udstødningen , og øget olieforbrug .


Relaterede artikler


retninger for at ændre et luftfilter i en 2000 Ford Explorer
hvordan man kan ændre kølemiddel i en Elantra
1998 Jeep Grand Cherokee motor optioner
hvordan du udskifter den eksterne døren batteriet på en 2002 overenskomst
hvordan du udskifter brændstoffilteret på en 1994 Camaro
hvordan man kan omprogrammere en Pontiac bil fjernbetjening
hvordan man kan rense MAF sensor i en Tahoe
Sådan nulstiller computeren på en 1999 Dodge diesel
hvordan man kan ændre luftfilteret i et 2003 s -10 pickup
2007 Ford Taurus forlygte installation