hvordan man kan ændre en 2002 GMC udsending serpentinertræk bælte

hvordan man kan ændre en 2002 GMC udsending serpentinertræk bælte

I 2002 GMC Envoy bruger en to- bælte systemet på 5,3- liters motor , den mest almindelige motor i disse lastbiler , men den primære selen er en Serpentine bælte , der håndterer alt undtagen det air-conditioning pumpe . Det vigtigste Serpentine bælte er tilgængeligt og synligt . Undersøg bælter ofte og ændre dem efter behov . Udskiftning Serpentine bælter er tilgængelige på de fleste Bilreservedelsforretninger

Du skal bruge: .
Wrench sæt
. Socket sæt .
Serpentine bælte .


1 .
Tag negative batterikablet fra den negative terminal på batteriet med en skruenøgle . Isoler kablet væk fra batteriet , mens du arbejder .
2 .
Fjern luften renere udløbet kanalen fra toppen af motoren . Snap klemmer på slangen ender og træk slangen ud , hvori det til side for nu .
3 .
Find montering bolt i midten af strammerullen på strammer . Den strammerullen er placeret for enden af fjedermekanisme arm , som ligner en fjederbelastet aluminium arm med en sort plastik eller metal trisse for enden af den . Skiven mounts til fjedermekanisme armen med en stor bolt der kører gennem centrum af det . Hele strammer samling derefter boltet til forsiden af motoren med tilbehør .
4 .
Drej fjedermekanisme uret for at frigøre spændinger fra bæltet ved hjælp af en afbryder bar med en vedhæftet sokkel til montering bolt på strammer 's strammerullen . En breaker bar svarer til en skralde , men hovedet har ikke løb løbsk mekanisme i det , og håndtaget er mellem 18 og 24 inches lang . Du kan få en breaker bar til at passe 3/8-inch eller 1/2-inch drev stikkontakter , og de er tilgængelige fra de fleste Bilreservedelsforretninger .
5 .
Fjern de gamle bånd fra alle remskiver og kassér det . Tillad spændet til at rotere tilbage til sin startposition . Installer en ny rem på alle remskiver undtagen strammerullen på strammer.
6 .
Drej fjedermekanisme uret og skubbe den nye rem på strammerullen . Drej remstrammer mod uret , stramme bæltet , og fjern derefter stikket og Ratchet fra strammer.
7 .
Sæt luftkanalen Afløbsslangen , skyde begge ender på plads, og luk klemmer til fastgør det på plads . Klemmerne vil glide på plads med hånden nemt .
8 .
Geninstaller negative batterikablet på den negative batteri terminal og stram fastholde bolten med en skruenøgle . Start motoren og visuelt kontrollere , at selen der kører over remskiver korrekt .

gode råd og advarsler


 • Når routing den nye rem over remskiver , skal du sørge Følg stien er angivet på mærkaten under kølerhjelmen af bilen . Hvis du installerer bæltet forkert , kan det tilbehør dreje baglæns og lastbilen vil overophede .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en 2000 bille
  hvordan du ændrer BMW stivere
  Hvordan motorolie vægt sammenlignet med viskositet ?
  hvordan man kan kontrollere servostyring væske på en 420 SEL
  transmission overdrive problemerne
  hvordan man kan ændre instrumentpanelet lyspærer på en 1997 ford escort
  instruktioner om , hvordan du installere og udskifte en forlygte pære i en 1997 Honda Civic
  hvordan man kan skylle din radiator og ændre væske
  hvordan du fjerner olien gryden fra en 1994 s10
  hvordan man kan dræne transmissionsolie i 1996 i et vadested explorer