hvordan du giver din bil en hurtig tune- up

hvordan du giver din bil en hurtig tune- up

Det undrer mig, hvor meget folk er villige til at bruge på at få deres biler vedligeholdt , uanset om det er for simpelt olieskift eller rutine tune-ups . Alle disse ting kan ske for en betydelig mængde mindre end det koster dig ved mekaniker , og det er overraskende nemt . Kom i vane med at opretholde din egen bil vil spare dig mere i vedligeholdelse og gasforbruget

Du skal bruge: .
Notebook føres regnskab med vedligeholdelse
brændstoffilter .
tændrør .
tændrørskablerne .
luftfilter .
fladt hoved og Phillips hoved skruetrækkere .
skralde og topnøglesæt .
2 " C "-klemmer .


1 .
Gå til din lokale auto dele forhandler , såsom NAPA , Carquest , eller Advanced Auto Parts , og hente alle de filtre , tændrør og kabler , du behøver. Mens du er ved det , afhente en sokkel sæt , der omfatter en dyb stik og en extender for at komme ind i forsænkede ar af dagens motorer . Også hente en bil manual for dit år , fabrikat, og model , samt en gnistgabet sporvidde.
to .
Fra rækkefølgen af tændrør på din motor , tage din skralde og omhyggeligt skru første tændrøret ( du kan have brug for en gammel slange stykke til at passe over toppen af gnist stikket og træk det ud ) . Mens din på det , du fjerne de første wire så godt. Nu tager dine tændrør gauge og ved hjælp af din manual, finde den korrekte afstand . For at geninstallere , skal du blot vende retninger ( Pas på ikke at overspænde tændrøret , som kan fratage tråde ) . Altid gøre en ledning og et stik ad gangen, så for ikke at få nogen ledninger skiftet . Gentag indtil alle tændrør og kabler er blevet udskiftet .
3 .
Tough del er færdig . Nu for at fjerne dine filtre . Tjek i bilen manual og find din bils luftfilter boliger . Der bør være et par skruer og klemmer holde den på plads . Du skal blot fjerne den hardware og udtrække det gamle filter . Udskift med det nye filter ved at vende fjernelse retninger .
4 .
For under kølerhjelmen brændstoffilteret , skal du anvende klemmer på begge sider af slangen der fører ind til og ud af filteret (for at undgå spild af brændstof ) . En lille spild er okay , men det bør ikke være overdrevne . Omhyggeligt Skru alle møtrikker på filteret ( de kan være tæret , så løsne møtrikkerne forsigtigt for ikke at bånd) . For at installere det nye filter , skal du blot vende den udsendelse.
5 .
Start bilen op og lytte efter eventuelle manglende (motoren vil Lope og lyd ujævn , hvis stik eller ledninger var forkert installeret ) . Også kontrollere for eventuelle udslip af braendstof omkring filteret . Hvis alt checker , skal du være indstillet.

Tipsog advarsler


 • Vær forsigtig med ikke at fratage nogen tråde
 • Fjern og udskift tændrør og ledninger en ad gangen for ikke at blande op nogen ledninger
 • Ansøg klemmer for brændstoffilter fjernelse og se for høje spild af brændstof
 • For en mere omfattende tune- up , tage den til en mekaniker og har timet
 • Tjek motoren grundigt når du er færdig
 • Lyt til kende udvikler i motoren lyd ( ujævnheder )
 • Kig efter brændstoflækager fra hele brændstoffilteret


 • Relaterede artikler


  hvordan du installerer skive på en servostyring pumpe
  hvordan man kan vide, hvornår rack & pinion skal udskiftes
  hvordan man starter med at køre en bil
  hvordan man kan vælge den rigtige motor olie
  hvordan du fjerner servostyring remhjul på en 1998 jeep
  hvordan man kan ændre olie med en mityvac bremse bløder
  hvordan du installerer en motor luftfilteret på en 2006 Honda Accord
  hvordan man kan frigøre spændingen på en 2000 3,8 Buick regal serpentinertræk bælte
  hvordan du fjerner en konsol omslag fra en 2007 Ford Aerostar
  hvordan man kan ændre en trisse på en Buick servostyring pumpe