Miata cabriopresenning instruktioner

Miata cabriopresenning instruktioner

At passe godt på din Miata cabriopresenning er en af de bedste måder at bevare værdien og udseendet af din bil . Manuelt hæve og sænke Miata konvertible kaleche er nemt , men du skal tage skridt i konkrete for at sikre , at den øverste selv og bagsiden vinduet ikke bliver beskadiget . Du kan også hæve og sænke den nye Miata magt optrækkelige hårdt top med et tryk på en knap , men der er én rigtig måde at gøre det på

Sænkning en Miata cabriopresenning

Roll ned begge vinduer . Låse låsene at sikre top til toppen af forruden . De fra 1990 til 2005 Miatas vil have to låse , en øverst til venstre og en øverst til højre. Alle modeller 2006 og nyere har en enkelt lås placeret i midten , hvor den øverste møder i forruden.

Udpak vinyl tilbage vinduet , hvis din Miata har en . Det er vigtigt at udpakke vinyl vinduet , når du Frigør toppen , fordi den fritager spændingen på lynlåsen , og du er mindre tilbøjelige til at bryde lynlås . Hvis du har en top med en glasrude , vil det folde automatisk med i toppen .

Fold tilbage cabriopresenning og luk låsene (1990 til 2005) . For 2006 og nyere modeller , fold tilbage " Z-fold " design cabriopresenning , der automatisk gemmer sig bag sæderne , flugter med stammen og lås den på plads . Det tager ikke et hvilket som helst bagagerum plads .

Snap på boot , en brugerdefineret dæksel, som beskytter den foldede cabriopresenning fra snavs (1990 til 2005 modeller ) . Boot beskytter også den udsatte del af den foldede top fra solskader. Hvis du ikke har en boot , kan du stadig køre din Miata top ned uden det . Den bløde toppe på Miata modeller fra 2006 til 2010 kræver ikke en boot .

Raising en Miata cabriopresenning

Roll ned begge vinduer . Åbn låsene på den foldede toppen (1990 til 2005) . Løft foldede top og bringe den forreste del af toppen for at opfylde toppen af forruden . Zip op vinyl vinduet , hvis din Miata har en . Træk den øverste stramt mod toppen af forruden . Lås låsene på hver side af forruden . Roll up vinduer .

Lås og hæve " Z-fold " øverst, så den forreste del af top mødes toppen af forruden (2006 og nyere ) . Lås låsen i midten af toppen af forruden. Roll up vinduer .

Miata Power Retractable Hard Top

Det tager kun 12 sekunder at hæve eller sænke Miata magt optrækkelige hårdt top , som blev indført med 2007 -modellen . Start bilen eller dreje nøglen til ekstra strøm . Sørg for, at udsendelsen er i parken. Sikkerhedsfunktioner vil ikke tillade dig at hæve eller sænke cabriopresenning hvis køretøjet er i bevægelse , eller hvis den er i alle andre gear , men Park .

Lås låsen i midten af toppen af forruden. Tryk på og hold knappen med "top down " -symbolet placeret over radioen i midten af instrumentbrættet . Vinduerne vil sænke automatisk .

Du skal trykke på og holde knappen i hele den tid den øverste bliver sænket ellers mekanisk proces vil blive afbrudt . Vent til du hører et langt bip , før du slipper knappen . Den øverste skal være sikkert stuvet væk i et område bag sæderne og beskyttet af en bageste dæk dækning . De lagrede hardtoppen ikke fylder noget bagagerum plads .

At øge toppen , tryk på knappen med " top up " -symbolet . Igen ved at trykke og holde den nede, indtil du hører et langt bip for at angive , at den mekaniske højnelse af pladen er færdig . Lås den midterste lås for at sikre top til forruden .

Tips og Advarsler

Aldrig hæve eller sænke en Miata blød cabriopresenning eller magt optrækkelige hardtoppen i temperaturer på 40 grader Fahrenheit ( 5 grader Celsius ) eller lavere . For alle Miata modeller , langsomt og forsigtigt sænke top for at undgå skader på toppen hardware og ryg vinduet . Låsen kan justeres på både blødt konvertible toppe og magt optrækkeligt hårde toppe . Hvis din top er utæt , raslende eller gøre andre lyde , så spørg din Miata forhandler eller har tillid til mekanikeren , hvis låsene nødvendigt at justere .


Relaterede artikler


hvordan du vælger olie til en bil
hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en 1999 Oldsmobile delta 88
hvordan man kan klare de problemer kode for en Toyota Tacoma
hvordan du fjerner den indvendige dør panel på en 1997 Ford F350 besætning førerhus
hvordan du udskifter bælter på en 1999 Nissan grænse
hvordan man kan ændre tændrør på en 1998 Ford Expedition
hvordan man kan vaske en bil på den rigtige måde
hvordan man kan ændre en baglygte pære i en 2006 Nissan Altima
hvordan man kan fastsætte opstrøms ilt sensor på en vw
Sådan nulstiller du en nøglering på en Ford freestar