hvordan du udskifter et bælte i en 2002 Nissan Maxima

hvordan du udskifter et bælte i en 2002 Nissan Maxima

Remmen erstatningsprocessen om 2002 Nissan Maxima er anderledes end en ændring af selen på andre Nissan Maxima model år . I 2002 Nissan Maxima har to overordnede tilbehør bælter . Et af de bælter styrer generatoren og servostyring pumpe , og den anden bælte styrer klimaanlægget kompressor . Bæltet fjernes proces er nemt, når du se, hvordan bælter dirigeres på remskiver . Du kan erstatte begge disse bælter i ca 45 minutter

Du skal bruge: .
skruetrækker
Ratchet .
Socket sæt .
Pen .
Notesblok .
Nye bælte .
Momentnøgle .


1 .
Fjern plastik dækker under den forreste side af motoren for at få adgang bunden remskiver . Dette kan gøres med en flad skruetrækker , en skralde og et stik .
2 .
Pop hætten og find seleforløb diagrammet på toppen af fan ligklæde . I 2002 Nissan Maxima har to bælter . Et af disse bælter skal fjernes , før den anden bælte . Hvis der ikke er seleforløb diagram på blæseren motorkappen , tage en kuglepen og notesblok og skrive ned nøjagtige seleforløb diagram for begge bælter .
3 .
Find generatoren på venstre side af motoren . Under Generatoren vil være et bælte spænding tilpasning konsol med en bolt der kører gennem det , der er forbundet med strammerullen for generatoren og servostyring bælte . Løsne bolten hovedet ( fjern ikke det ) i midten af denne strammerullen med en skralde og stik .
4 .
Sæt skralde på de justerbare bolten i slutningen af tilpasningen beslag og løsn strammerullen ved at dreje bolten mod uret . Løsne strammerullen indtil du er i stand til at skubbe bælte ud af generatoren trisse og servostyring pumpen remskive . Fjern bælte og sæt bælte til siden .
5 .
Find strammerullen for klimaanlægget pumpen . Dette strammerullen er beliggende mellem klimaanlægget pumpe og krumtap remskive . Løsne denne strammerullen på samme måde ved at løsne bolt og skrue de vigtigste justeringsbolten i slutningen af strammerullen indtil bæltet løsnes nok til at glide klimaanlægget pumpe og krumtap . Fjern bæltet og sæt den til side .
6 .
Læg klimaanlægget bælte på airconditionanlægget pumpen rullen først som vist på din seleforløb diagram . Bagsiden bælte ruter rundt klimaanlægget pumpen trisse , strammerullen og krumtapakslen remskive . Derefter satte skralde tilbage på justeringsbolten og stram klimaanlægget bælte ned igen. Den anbefalede klimaanlægget bælte spænding på en 2002 Nissan Maxima er 22 fod-lb .
7 .
Når klimaanlægget bæltet er på rette spænding , stram ned bolten i midten af Den strammerullen . Anbefalet drejningsmoment på denne bolt hoved er 24 til 28 fod-lb . Bemærk, at du måske nødt til at nå under bilen for at sætte bælte på bunden af krumtapakslen rullen .
8 .
Sæt generatoren /servostyring bælte af routing selen over generatoren trisse , servostyring trisse , Krumtapremskive og strammerullen , stram derefter selen gennem justeringsbolten knyttet til strammerullen . Den anbefalede Remspændingen for dette bælte er også 22 fods-lbs . Også stramme bolten i midten af strammerullen .
9 .
Undersøg at sikre, at begge bælter sidder korrekt i snoretræk og korrekt spændt . Du kan også nødt til at sætte bæltet på bunden af krumtapakslen trisse fra undersiden af fronten af bilen .
10 .
Crank motoren og inspicere bælter til at sikre, at bælter sidder stadig i remskiver . Geninstaller bunden plastikdækslet og lukke kalechen .

gode råd og advarsler


 • remstrammer værktøj til både bælter på 2002 Nissan Maxima er en BT3373-F Bælt strammer værktøj .
 • Du kan muligvis ruten bælter omkring bunden af krumtapakslen remskiver uden at skulle fjerne den nederste plastkappe .
 • Husk klimaanlægget selen skal til at gå på første fordi det rider på bagsiden af krumtapakslen rullen .
 • Sørg for, at nøglerne er ude af tændingen , inden arbejdet med motoren i tilfælde af et uheld trækker.
 • Følg bæltet routing diagram , når de lægger den bælter igen. En forkert dirigeres bælte kan forårsage en komponent til at køre baglæns , hvilket kan forårsage store skader på motoren.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter bremserne på et 2005 navigator
  årsager til dry rot i gummi
  hvordan du rengør dis på et glas interiør forrude
  hvordan man kan vide , hvad hjul vil passe til din bil
  hvordan du installerer fjerdedel panel
  hvordan du fjerner døren panel på en 2003 Acura RSX
  hvordan man kan sigte G6 forlygter
  hvordan man kan ændre olie på en bmw 330
  hvordan man kan ændre olien i en 1999 Pontiac Grand Am
  hvordan man kan lave en 2002 Acura TL passager forlygte