hvordan man kan ændre chok på en Nissan grænse

hvordan man kan ændre chok på en Nissan grænse

De fleste mennesker tænker på støddæmperne som det kontrollerer , hvordan blød eller fast bilen forlystelser , men de gør meget mere end det. De hjælper med at kontrollere dæk slid ved at dæmpe ride , og de holder kontrol over bilen for at forhindre ulykker . Stød tendens til langsomt at gå ud , men hvis du lader dem gå ud hele vejen , efterhånden du har ingen ride-dæmpende på alle . I dette tilfælde er projektet køretøjet et 2005 Nissan Frontier , men processen er den samme for andre køretøjer samt

Du skal bruge: .
Jack
Jack står .
Dæk jern .
Skruestik greb .
Open -end skruenøgle sæt .
3/8-inch skralde og topnøglesæt .
Udskiftning og bag chok .
Saks.


1 .
Sæt Nissan Frontier på fire bukke , ved hjælp af en donkraft til at løfte lastbilen i luften . Fjern de forreste dæk ved hjælp af et dæk jern .
2 .
Unbolt øverste montere på støddæmperen ved hjælp af et par skruestik greb til klemme akslen på plads , så fortryde møtrikken med en åben skruenøgle . Unbolt den nederste chok mount ved hjælp af en 3/8-inch skralde og stikdåse , og skub chok ud af den lavere kontrol armen .
3 .
Sæt udskiftning front chok gennem hullet i den nederste kontrol arm, så bolt øverste chok mount på plads ved hjælp af en open-end skruenøgle og skruestikken greb . Bolt bunden mount på plads ved hjælp af skralden , og geninstallere den forreste dæk med dæk jern .
4 .
Unbolt den øvre og nedre bageste stød monterer fra baghjulsophæng , ved hjælp af 3 /8- tommer skralde og -stik og en open-end skruenøgle . Skub chok fra suspensionen og kassér den.
5 .
Bolt topmonteret af støddæmperen på plads , ved hjælp af 3/8-inch skralden og stikdåse, men overlade det en nogle omgange løs , så du kan vippe chok på plads på den nederste mount .
6 .
Skær rem , der holder chok sammen ved hjælp af saks , så guide bunden monteres af støddæmperen mod lavere chok mount i hånden . Når det er på mount , bolt den på plads ved hjælp af pal og stram den øverste mount så godt. Sænk lastbil .


Relaterede artikler


hvordan man kan trække fælge
hvordan man bruger oxalsyre til at skylle en radiator
hvordan man rent støbejern hjul
hvordan man kan kontrollere og ændre en PCV ventil på en volvo
hvordan du udskifter den forreste signallys på en 2003 Corvette
hvordan man kan ændre Serpentine bælte i en 1988 Corvette
hvordan man justerer forlygter på en 1994 Ford F -250
hvordan man kan ændre en forlygte pære i 2002 Honda Civic lx
hvordan du holder din akryl forlygter leder ny
hvordan du fjerner bremse rester fra hjulene