syntetiske vs hybrid motorolie

syntetiske vs hybrid motorolie

Fuld syntetisk er utvivlsomt bedre end konventionelle olier , men er langt dyrere . Hybrid konventionelle /syntetiske olier kan være med til at bygge bro over kløften , men tendens til at falde en smule kort af fuld syntetisk

Syntetisk Produktion

For at producere syntetiske olier , producenter opdelt konventionelle olie i sine molekyler , og derefter samle dem uden urenheder der findes i konventionel olie .

Syntetisk bind

Regeringen ikke mandat til , hvor meget syntetisk en hybrid olie skal indeholde For at blive betragtet som en syntetisk blanding . En hybrid olie kan indeholde fem procent syntetisk , som stadig kan betragtes det som sådan , men vil have nogen indflydelse på dens præstationer .

Holdbarhed

Hybrid olier vil vare længere end konventionelle olier , og kan vare så længe som en fuld syntetisk i nogle low- performance motorer .

Slam

Synthetics er bedre end konventionelle olier , fordi de ikke indeholder urenheder som paraffin og løse kulstof molekyler , som kan blive til slam i motoren . Hybrid olier indeholder færre forurenende stoffer end conventionals , men er stadig underlagt slam .

højtydende motorer

Fuld syntetisk er altid foretrukket for høj ydeevne og turboladede motorer selv en lille mængde af kogte forurenende kan forårsage for tidlig lejesvigt og tilstoppet turbo olie linjer .


Relaterede artikler


gøre olie additiver arbejde ?
Sådan nulstiller check engine lyset på en 1997 Ford F150
hvordan man kan fjerne generator remmen på en 2001 Dodge frygtløse
2 takts motor brændstofsystem rengøring
hvordan du fjerner remskiver
Hvordan kan jeg programmet fra 1996 Acura TL opnå adgang ?
hvordan du udskifter et bælte i en 2002 Nissan Maxima
hvordan du tilføjer transmissionsolie til en 1992 Jeep Wrangler
hvordan man kan gøre generator svejsere
hvordan du installerer kvartal paneler