hvordan man kan ændre bælte i en 1994 Jeep Grand Cherokee

hvordan man kan ændre bælte i en 1994 Jeep Grand Cherokee

Serpentine bælte på 1994 Jeep Grand Cherokee styrer alle tilbehør på forsiden af motoren . Dette tilbehør omfatter generatoren , air- condition kompressor , servostyring pumpe , krumtapaksel og vandpumpe . Serpentine bælte udskiftningen på 1994 Jeep Grand Cherokee er ganske nemt, når du ved, hvordan selen er slået på flugt. Du kan udskifte selen selv på mindre end en time

Du skal bruge: .
Notesblok
Pen .
3/8-inch skralde .
3/8-inch skralde forlængelse .
13 millimeter stik .


1 .
Park Jeep på en plan overflade og åbne motorhjelmen . Find den Serpentine seleforløb diagram på toppen af blæseren ligklæde . Diagrammet vil være et billede på korrekt dirigering af selen omkring remskiver . Hvis Jeep Grand Cherokee ikke har sele-routing diagram , tage en notesblok og pen og trække ud af hvordan selen dirigeres over remskiver .
2 .
Find servostyring pumpen i øverste højre side af motoren . Servostyringen Pumpen har en justering beslag , som du kan løsne for at fjerne og udskifte selen . Der er en drejetappen på toppen af servostyring pumpe , en låsebolten om tilpasning beslag , to bolte på bagsiden af servostyring pumpen og en justeringsbolten i slutningen af Servopumper justering beslag .

3 .
Løsn toppen drejetappen hoved med skralde og 13 millimeter stik . Derefter løsnes den nedre bolten , der holder generatoren til tilpasningen bøjle og løsne de to bolte på bagsiden af servostyring pumpen .
4 .
Sæt Ratchet og de 13 millimeter stikket på justeringsbolten i slutningen af tilpasningen beslaget . Drej justeringsbolten mod uret for at løsne bæltet . Når du begynder at løsne justeringsbolten , vil generatoren begynder at bevæge sig mod passageren side af motoren . Dette vil give dig den sløje for at fjerne og udskifte selen .
5 .
Skub bælte ud af servostyring pumpen remskive . Så færdig med at fjerne remmen fra de resterende remskiver . Træk remmen ud af motorrummet .
6 .
Før nye bælte omkring krumtapakslen rullen først. Krumtappen skive er i bunden af motoren i midten . Derefter ruten bælte på tværs af resterende remskiver . Forlader servostyring rullen til sidst. Undersøg at sikre , at selen sidder i alle de snoretræk .
7 .
Spænd justeringsbolten om justering beslaget . Dette vil stramme bæltet tværs af alle de remskiver . Når bæltet er stram , stram ned låsemøtrik på bunden af justeringen beslaget .
8 .
Stram top drejetappen og de to bolte på bagsiden af servostyring pumpen . Den korrekte moment for alle de Servopumper bolte er 20 mund- pounds . Når alle bolte er spændt , krank motoren .
9 .
Efterse selen igen, da motoren kører . Sørg for , at selen er kørende inde alle remskiver . Derefter lukke motoren slukket og luk hætten .

gode råd og advarsler


 • at selen sidder korrekt spænding til et nyt bælte på en 1994 Jeep Grand Cherokee er 180 mund-pounds . Du kan få en remstrammer kontrol værktøj på de fleste enhver auto dele butik .
 • Fjern tændingen tasterne , når du arbejder inde i motorrummet for at undgå utilsigtede trækker.


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter starteren i en 1991 toyota 4Runner
  hvordan man kan konvertere mpg til litres/100km
  hvordan man kan ændre brændstoffilter i 2007 GMC Duramax
  hvordan man kan ændre den bageste viskerblad på en 2006 toyota RAV 4
  hvordan man kan kontrollere væskestanden i en auto transmission
  hvordan man kan erstatte en pt forlygte
  Hvordan kan jeg vide den rigtige olie til at sætte i min bil ?
  hvordan du udskifter en ny bille generator
  hvordan du udskifter lygten i en 1990 Honda Accord
  hvordan man kan teste en selvspændende fjernbetjening til en 2001 aftale