hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 2001 Silverado lastbil

hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 2001 Silverado lastbil

Regelmæssig vedligeholdelse af alle køretøjer omfatter, at periodiske kontroller af brændstofsystemet og udskifte dele, der indgår i erstatning tidsplan fra fabrikanten i instruktionsbogen . På 1999-2005 Chevy Silverado pickup truck , er brændstoffilter udskiftning er planlagt til hver 30 tusind miles eller 30 måneder . Om Silverado fremstillet efter 2005 , er brændstoffilteret ikke-udskiftelige

Du skal bruge: .
Små Skiftenøgle
Gulv jack .
Jack står .
Åbne ende skruenøgler .
Line skruenøgler .
. Rags


1
Lindre brændstofslangen tryk: . Fjern gaskappen at lindre noget pres opbygget i tanken . Åbne dækslet af det store sorte sikringsskabet placeret under motorhjelmen , og henviser til diagrammet på indersiden af coveret for at finde brændstofpumpen relæ . Træk relæet ud af stikkontakten . Drej tændingsnøglen til startpositionen , og lad motoren vender i flere sekunder . Motoren vil enten begynde momentant derefter slukket , eller vil ikke starte overhovedet. Drej nøglen ud .
2 .
Fjern negative batterikablet med det lille skruenøgle .
3 .
Læg gulvet donkraften under førerens side af Silverado , og jack det op . Placer en donkraft stå under køretøjet på et solidt punkt som rammen jernbane . Sænk køretøjet ned donkraften står .
4 .
Skub under Silverado . Find det brændstof filter, som kan findes monteret på rammen jernbane i nærheden af benzintanken . Det er en lille cylindrisk genstand forbundet til stål brændstofledninger i hver ende . Spray karburator renere omkring beslag holder metal linier til brændstoffilteret at rense dem ud .
5 .
Brug en åben skruenøgle til at holde møtrikken på brændstoffilter i stilling , og bruge den linje nøgle til at løsne møtrikken på brændstof linje i filteret . Gentag for den anden ende af brændstoffilteret og fjerne de linjer fra filteret . Hold en klud klar til at fange ethvert brændstof, der kan spildes .
6 .
Sæt det nye filter på plads og skub brændstof linjer i filteret linje indløb . Hånd-spænd brændstofslangen nødder på det nye filter .
7 .
Brug en box- skruenøgle til at holde møtrikken på filteret i position , og bruge en linje skruenøgle til at stramme brændstofslangen møtrik fast .
8 .
Sænk køretøjet og geninstallere brændstofpumpen relæ .

gode råd og advarsler


 • Hold masser af klude klar til at fange ethvert brændstof, der kan spildes .
 • Aldrig klatre under et køretøj , medmindre den er støttet med bukke . Ryg aldrig , når du arbejder på et køretøj . Brug beskyttelsesbriller når du arbejder omkring brændstof .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller mpg bruges på en 2002 Impala
  syntetiske vs hybrid motorolie
  hvordan du udskifter Serpentine bælte på en 1997 Buick
  hvordan du udskifter forruden viskerblade på en Saturn -ion
  hvordan man kan ændre en 2002 GMC udsending serpentinertræk bælte
  hvordan du udskifter et bælte i en 2002 Nissan Maxima
  hvordan du giver din bil en hurtig tune- up
  hvordan man kan ændre chok på en Nissan grænse
  hvordan man kan kalibrere et kompas i en 2006 Dakota
  Miata cabriopresenning instruktioner