hvordan man kan ændre & reparere en brækket lug møtrik

hvordan man kan ændre & reparere en brækket lug møtrik

Når man taler om en lug møtrik , er de fleste mennesker faktisk at henvise til lug stutteriet og møtrik , der er gevind på det . Hvis selv en lug stud bliver frataget , revnet eller på anden måde kompromitteret , du kører en høj risiko for at dækket kommer fra din bil under kørsel. Hvis alt hvad du leder efter , er at erstatte den faktiske møtrik del af stud , skal du blot gå til din lokale auto levering butik og købe en erstatning . Hvis du har brug for at reparere en knækket lug stud , skal du ændre hele stud . Processen er nem , men kan være tidskrævende .

Du skal bruge:
Lug skruenøgle
. Bil stik .
Jack står .
2x4 træstykker .
Saw .
Penetrerende smøremiddel .
Døde slag hammer .
Udskiftning lug .


1 .
Fjern dækket fra fælgen med den brudte lug møtrik . Løsne lug nødder med en lug skruenøgle , mens dækket er stadig på jorden . Jack bilen op og fuldføre fjernelse af dæk ved at fjerne alle de lug nødder . Sænk bilen , så det er understøttet på bukke , mens du arbejder .
2 .
Anvendelse 2x4 stykker træ til at blokere hjulet tromlen , så det ikke kan dreje rundt , mens du fjerner den stud . Gør dette ved at kile den 2x4 mellem jorden og tromlen i den ene retning og mellem tromlen og rammen af bilen på den modsatte side af jorden kile . Du ønsker træet skal kilet stram nok , så tromlen ikke kan dreje . Klip stykker med en sav hvis det er nødvendigt for at få den bedste pasform .
3 .
Spray lug møtrik du skal ændre sig med gennemtrængende smøremiddel . Tryk på det lug med lug skruenøgle til at tillade vibrationer af hanen til at arbejde smøremidlet langs lug og ind i hjulet tromlen . Vent fem minutter .
4 .
Ved hjælp af en død slag hammer , strejke stutteriet , der skal ændres før den bogstaveligt " springer "ud på bagsiden af hjulet tromlen . Lug møtrik stutterier holdes på plads af trykket fra den møtrik gevind på det alene. Når den stud springer ud på bagsiden , kan du trække det ud resten af vejen . Det kan tage 20-30 slag til pop stutteriet .
5 .
Installer din nye stud ved at skubbe det ind fra bag rattet tromlen , så trådene kommer gennem på dækside . Placer lug møtrik på stutterier og stram den til fuldt ud at drage stud på plads . Fjern møtrikken og geninstallere dækket .

gode råd og advarsler


 • Hver gang du rotere eller ændre dine dæk , skal du kontrollere betingelse af Deres slæbe nødder , især hvis du gøre ru kørsel eller køre i områder , der bruger salt eller andre kemiske behandlinger på veje . Alt dette kan bidrage til en lug møtrik eller stud mangel
 • aldrig arbejde på en bil , der understøttes af en bil stik, kun ; . de er ikke designet til at give arbejde støtte . Stikket kan kollapse eller falde over og den faldende vægt af bilen kan forårsage alvorlige kvæstelser.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre olien i en 2006 Pontiac G6
  hvordan man kan omprogrammere en 2003 Lincoln nøgle
  hvordan man kan ændre olien i en 1999 Jeep Grand Cherokee
  hvordan man kan fortælle om en bil luftfilteret skal ændres
  Cadillac transmission fjernelse
  hvordan man kan lave en bagrude visker på en 1996 jeep
  hvordan man kan ændre Serpentine bælte i en 1995 Ford kontur
  koblingspedalen fjernelse
  hvordan man rent meldug ud af læder bilsæder
  hvad er 5W30 motorolie ?