hvordan man kan ændre tændrør i en 2006 Jetta

hvordan man kan ændre tændrør i en 2006 Jetta

I 2006 Jetta er den femte generation af denne populære model . Den MKV Jetta , da denne model er henvist til dem bekendt med Volkswagen leksikon , er en sjov , velbygget sedan . Som de fleste moderne biler Jetta bruger en tændspole på tændrør setup i motoren . Ændring af stik på en Jetta er ikke så svært med de rigtige værktøjer og fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Torx skruetrækkere
Tænger .
Tændrørsnøgle .
Tændrør .


1 .
Fjern de to Torx skruer , der holder luftindtaget røret til motoren dækning . Brug en Torx skruetrækker eller Torx bit på en sokkel til at fjerne disse . Slip store slangebånd der holder indtaget rør til motoren dække med en tang . Klem enderne af klemme sammen for at løsne det .
2 .
Træk motorhjelmen ud af montering øskner . Træk forsigtigt, men fast lige indtil du hører motorhjelmen "pop" ud af øskner . Træk op på de to forreste hjørner ene hjørne på et tidspunkt . Arbejde dækker ud af motorrummet og sæt den til side .
3 .
Fjern de ledninger , der går til tændrøret spole med en skruetrækker. Forsigtigt trække spolen pakker ud af stikkene . Hvis det er nødvendigt , brug en flad skruetrækker til forsigtigt lirke kanten af spolen op . Notat, som spole går til som cylinder eller blot udskifte stik én ad gangen .
4 .
Sæt tændrørsnøgle i tændrørshullet indtil du føler, at det sæde på tændrøret . Løsne tændrøret ved at dreje tændrørsnøgle mod uret . Fjern tændrøret fra motoren .
5 .
Sørg for, at de nye tændrør er gapped til 0,030 " . Placer stikket i enden af tændrørsnøgle og før den ind i motoren . Stram propperne hånd stramt med soklen . Overspænd ikke dem , bare sørg for at de er snugged i fast . Skub spolen tilbage over stikket , indtil du føler det sæde . Gentag for de resterende stik .
6 .
Udskift ledningsnet , der går til bredbånd . Geninstaller motorhjelm , luftindtag slange og torx skruer for luftindtaget . Start motoren til at sikre, at installationen er lykkedes.


Relaterede artikler


hvordan man kan male lyn på en bil
hvordan du fjerner hjulet låses på en mazda
hvordan man kan ændre en trisse på en Buick servostyring pumpe
hvordan man kan ændre min vinduesvisker på en 2003 Camry
hvordan du ændrer bilsæder
Sådan nulstiller olieskift på en 2002 Cadillac Deville
hvordan du udskifter en nummerplade pære på en Ford Focus
hvordan man skifter en Nissan Maxima tilbage til Fahrenheit på skærmen
hvordan man laver en fedtsprøjte arbejde
hvordan du fjerner en 2000 jeep dørpanel