hvordan man kan erstatte en pt forlygte

hvordan man kan erstatte en pt forlygte

Chrysler PT Cruiser er kendt for sin retro styling . Det er også berygtet for at have svære at erstatte forlygter . På grund af den Cruiser 's unikke design ( især den forreste ende ) , kan forlygterne ikke er adgang fra motoren området . I stedet skal de være tilgængelige fra forhjulet godt . I modsætning til nogle overbevisninger , skal du gøre forhjulene ikke behøver at blive fjernet for at erstatte PT Cruiser 's forlygter ( selv om dette er muligt-det er bare meget sværere ) . Forlygterne har en bekvem adgang panel foran dækkene .

Du skal bruge:
skruetrækker
. Ny pære 9006XS ( lav-beam ) .
Ny pære 9005XS ( high- beam ) .


1 .
Start din motor og drej din rat til den modsatte retning af lygten , der kræver udskiftning . For eksempel, hvis du er til erstatning af førersiden forlygte , skal du dreje hjulet hele vejen ( indtil den låser ) til højre ( passagersiden ) . Sørg lygten kontakten er slukket, og drej motoren slukket .
2 .
Undersøg forhjulet godt åbning foran dækket . Med hjulet indadvendt , vil du kunne se en plastik adgang panel . Dette er panelet bruges til at få adgang til dit lys , og der er ikke tilstrækkelig plads til at få adgang til dem fra motorrummet
3
Pry ud dækslet (det er fastgjort ved stik-. de er solidt fastgjort ) med en skruetrækker eller en lignende flad -bladet værktøj . Kun den øverste del af dækslet kommer ud ( det vender ned ) . Når du har panelet ud , bagsiden af lygten løg ( nærlys og fjernlys ) er synlige .
4 .
Tryk plastik fane på lygten forbindelsen . Træk stikket væk fra pæren stikket at fjerne den . Tag fat i forlygten pære fatning fast , drej det omkring en kvart omgang mod uret for at fjerne det
5
Sæt det nye forlygte pære i holderen . . Drej den med uret. Fastgør stikket til bagsiden af pære fatning .
Du kan også vedhæfte forbindelsen først og derefter indsætte den forlygte , hvis det ønskes .
6 .
Flyt lygten adgang panelet på plads igen . Skub stik fast for at sikre adgang panelet tilbage til hjulet godt åbningen .
Start motoren og drej hjulet i den modsatte retning , hvis du ønsker at erstatte den anden forlygte . Udskiftningen Fremgangsmåden er den samme for begge sider .

gode råd og advarsler


 • PT Cruiser afløser forlygte pærer har plastik forbindelser på bunden. Hold pærer af denne forbindelse . ikke røre glasset med fingrene


 • Relaterede artikler


  hvad er en transmission ?
  hvordan du udskifter et brændstof filter på en 2000 volvo
  hvordan man kan vide , om trækstænger er dårlige
  hvordan man kan ændre en bulet olie filter
  hvordan man kan arbejde den opvarmede plads på en 2005 Volvo XC90
  hvordan du ændrer en olie -filter på en 1997 Honda Odyssey van
  hvordan man kan kontrollere væskestanden i en auto transmission
  vw olie bundprop reparation
  hvordan man kan rense en EGR ventil på en 1990 Honda Accord
  hvad er årsagerne til dårlig acceleration i en Chevy s10 ?