fordelene ved at køre en bil til kvinder

fordelene ved at køre en bil til kvinder

Bilen er mest almindeligt transportform i USA-omkring 95 procent af amerikanske husholdninger ejer en bil og en tilsvarende andel stole på det at komme på arbejde , i henhold til Robin Chase grundlæggeren af Zipcar . At køre en bil kan være et spørgsmål om valg eller nødvendighed blandt mænd og kvinder chauffører , dog er kvinder statistisk betragtes sikrere bilister end mænd . En undersøgelse foretaget af en Quality Planning , et selskab , der hjælper til at kontrollere de oplysninger, som forsikringstagerne på vegne af motor forsikringsselskaberne , viser, at kvinder generelt er mere opmærksomme bag rattet end de fleste mænd . Af disse grunde , kan være en kvindelig bilist bringe mange fordele.

bekvemmelighed og fleksibilitet

køre i en bil giver større fleksibilitet til at kvindelige bilister og viser sig at være en praktisk og økonomisk måde at rejse på . Uanset om det er at komme til arbejde , picking up børnene fra skole eller foretager lange rejser til et hår udnævnelsen kommer en bil i handy for kvinder . Selv om bilpleje undertiden kan være dyrt , kørsel i sig selv er meget billigere end andre former for transport såsom tog , taxaer og flyrejser . Fordi kørsel er også meget hurtigere end at gå , rejser med bus eller ride en cykel , for eksempel , kan kvinder ofte spare tid på rejser til og fra flere steder .

mindre risikabelt

Fordelene ved at køre en bil til kvinder omfatter også deres personlige sikkerhed . Ifølge den Insurance Institute for Highway Safety ( IIHS ) , kvinder typisk kører mindre end mænd og har derfor en bedre indstilling til risikabel kørsel praksis, såsom kørsel under påvirkning af alkohol , ikke iført en sikkerhedssele eller uforsikrede kørsel . De forskningsresultater tyder også , hvorfor kvindelige bilister ofte er mindre tilbøjelige til at blive involveret i alvorlige motorkøretøjer nedbrud .

Billigere bilforsikring

En af de største fordele ved at være en kvindelig chauffør er at have adgang til eksklusive og overkommelig forsikringspræmier . På grund af den dokumenterede vejen bevidsthed om kvindelige chauffører og deres behørigt hensyn til andre trafikanter , bilforsikring udbydere tilbyder nu forsikringspræmier specielt designet til kvinder . Hvad mere er , præmierne er ofte billigere end dem, der tilbydes til mandlige bilister med tilsvarende køreoplevelse .

sikrere kørsel

Statistik har oplyst, at kvinder generelt udgør en mindre procentdel af alle bilulykker . Derudover skader forårsaget af kvinder er mindre , og dette er primært fordi kvinder som regel køre mere forsigtigt end deres mandlige kolleger . Ifølge statistikker offentliggjort af IIHS , også mænd tegner sig for 71 procent af alle dødelige bilulykker , normalt på grund af farlig kørsel , i 2008 .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre olien i en 2006 Ford F150
bmw TuneUp oplysninger
hvordan man kan ændre Serpentine bælte på en 1998 Bonneville
hvordan du udskifter forlygte pærer i en 2000 Altima
hvordan du udskifter Serpentine bælte på en 1997 Buick
den bedste motor tilsætningsstoffer
Ford Explorer vedligeholdelse tips
hvordan man kan ændre en Serpentine bælte på en 2003 Toyota Camry
hvordan du udskifter en bilradio sikring
hvordan man kan servicere en 2002 GMC udsending