om at køre en bil på vand

om at køre en bil på vand

Med miljøet i knibe og brændstof priserne stiger , vil de fleste mennesker at gøre, hvad de kan gøre øge effektiviteten af deres biler . Et ny løsning , der tilbydes af nogle eftermarkedet leverandører er en anordning , der angiveligt løber din bil delvist på vand . Dette vand er meningen at erstatte nogle af gassen for at køre bil , dramatisk bedre brændstoføkonomi . Desværre er dette hele konceptet er umuligt i henhold til fysikkens love . Det er et fupnummer designet til at drage fordel af forbrugere, som ikke forstår videnskaben bag bilmotorer .

Funktion

Alle dimser designet til at køre din bil på vand løbe på samme måde . Elektricitet fra bilens generator er løbet ind i en installeret vandtank , hvor den spalter vand til brint og ilt . Brint og ilt gasser derefter ledes ind i bilens karburatoren . Karburatoren blander dem med mere benzin og luft , og blandingen sprøjtes ind i motorens cylindre . Brinten brænder i flaskerne sammen med benzin , der producerer varme gasser , som magt motoren . Angiveligt , tilføje brint og ilt blandingen øger effektiviteten af motoren , spare på brændstoffet.

Overvejelser

Loven om energiens bevarelse , at energi hverken skabes eller ødelægges . I dette system starter "brændstof " som vand . Derefter er energi i form af elektricitet injiceret i det, gøre det til brint og ilt gas . Endelig er brint brændt og energien frigives igen i form af varme . Hvis hele processen var perfekt , ville alle de energi, der bruges til at producere brint gas ville blive tilbagebetalt , når gassen blev brændt , og systemet hverken forbedre eller beskadige motorens effektivitet . Desværre , hver gang du konvertere energi fra en form til en anden , er noget energi tabt . Kraftoverførsel generatoren mister energi ved hjælp af elektricitet til at skabe brint mister energi , og brænder brint mister energi . Slutresultatet er et system , der rent faktisk vil gøre din bil mindre effektive .

Misforståelser

Marketingfolk af vand kraftsystemer bytte om uvidenhed om offentlige på mange måder . En af disse er ligetil appel til paranoia . De siger , at de har et system, så revolutionerende , at de beføjelser, der er bange for det . De store olieselskaber er angiveligt undertrykker systemet , fordi det vil stoppe dem fra at tjene penge , og miljøet forskerne ikke ønsker noget så revolutionerende at sætte dem ud af et job ved at gemme jorden fra den globale opvarmning . De bruger også videnskabelig terminologi uvidenskabelige metoder til at låne deres produkter falsk troværdighed . De vil tale om deres brændselsceller ved hjælp af " resonansfrekvens " af vand for at adskille den mere effektivt , eller at tilføje " elektrolytter " for at spare energi i konvertering . I virkeligheden kan du bare ikke kan få mere energi ud af vand , end du putter i den , uanset hvad uhyggelig teknikker , du angiveligt bruge .

Advarsel

Dette system kan skade din motor . Motorer er omhyggeligt timet til brand på det helt rigtige øjeblik i slagtilfælde . Når en motor misfires , kan det medføre banke , falde effektivitet , og satte slid på motoren . Injektion brint ind i motoren brændstofblandingen gør det mere let antændelige . Dette kan medføre, at din motor til brand tidligt . I bedste fald vil det falde motorens effektivitet. I værste fald kan det falde motorens levetid .

Ekspert Insight

Ifølge The Straight Dope klummeskribent Cecil Adams , en bil kører på bout 20 til 25 procent effektivitet . Det betyder, at kun omkring 20 til 25 procent af varmeenergien fra den brændte brændstof, der faktisk er forvandlet til kinetisk energi til at flytte din bil . Generatoren er kun omkring 60 procent effektive , og processen med at konvertere brint til vand er omkring 70 procent effektive . Derfor har vi kun 60 procent af 70 procent på 20 til 25 procent , eller omkring 10 procent virkningsgrad for brint , når det bliver brændt . Hvor meget denne virkninger af de kørte kilometer bilen er ikke så let at beregne-det afhænger af hvor meget vand du konverterer , og hvor meget det griseri med motor fyring og andre spørgsmål .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en nøglering til en 1999 Chevy Silverado
hvordan du fjerner akryl oxidation uden brug af skadelige slibemidler
Sådan nulstiller et ur i en 1990 Ford Aerostar
hvordan man kan låse en bil stereoanlæg
hvordan du udskifter 2003 Camry tændrør
Hvordan kan jeg omprogrammere min bmw nøgle ?
væsker, som effekt bil maling
hvordan du installerer en front strut på en 1998 ford mustang
hvordan man kan sigte forlygter på en 2005 Toyota Prius
hvordan du udskifter lygten pære i en 2007 Ford Focus