tips om at køre en bil , mens iført en slynge rotator manchet

tips om at køre en bil , mens iført en slynge rotator manchet

skulderskader kan resultere i rotator manchet kirurgi , eller operation i skulderen områder . Rotator cuff er en del af skulderen , der hjælper med bevægelse og rotation . Når operationen er afsluttet , patienter bære en slynge til at begrænse skulder bevægelse og undgå yderligere skade for de bløde væv . Flytning og kørsel bliver udfordrende på grund af slyngen og skaden .

Undgå kørsel tager medicin

Efter operationen er patienterne får medicin til at lindre smerter , mens skaden heler . Den smertestillende medicin, kan forårsage døsighed , svimmelhed og andre bivirkninger , der gør kørslen farlig . Patienterne bør ikke føre et køretøj af enhver slags, indtil de er færdige at tage smertestillende medicin .

Flex hænder og håndled

Efter operationen , mens patienten ikke får lov til at køre på grund af den medicin , bør patienten arbejde på flytte hænder og håndled . Dette forbedrer mobiliteten for at forberede køre efter de skader har helet nok til at drive . Når medicinen ikke er nødvendigt , bevægelsen forhånd resulterer i bedre bevægelighed for kørsel bagefter .

Giv højre arm More Time

Den højre hånd ændringer gear og sætter bilen i drevet , park eller omvendt under kørsel . Hvis hånden er i en slynge , udskiftning af gear er vanskelig eller umulig , afhængigt af omfanget af healing og let bevægelse . Den venstre hånd tager omkring tre til fire uger før kørsel er mulig , men højre hånd skulle have omkring fem eller seks uger for lettere bevægelighed , før man kører .

søges læge

Før kørsel , tale med en læge . Den læge er den bedste dommer over , når armen er helet nok til at køre . Læger vil have forskellige meninger , og hver patient heler på en anden kurs , så kan lægen at bestemme den bedste timing . Læger kunne foreslå at vente , indtil sejlet er fjernet eller kunne tyde iført sejlet under kørslen , men venter indtil hånden kan bevæge sig let .


Relaterede artikler


hvordan man wire 2 12 volts batterier i parallel
hvordan man kan ændre stik på en 2000 Buick Regal
definere alle helårsdæk
hvordan man kan ændre radiator væske i en f -150
bmw TuneUp oplysninger
hvordan man justerer forlygter på en 1992 Toyota Camry
hvordan du udskifter forlygter på en 2000 Nissan Maxima
hvordan man kan ændre horn sikringen i en 1994 Buick Park Ave
hvordan man kan erstatte en forlygte på en 1996 frygtløse
hvordan man bløder en Toyota ’s servostyring