hvordan man kan ændre et dæk på en Kia Rondo

hvordan man kan ændre et dæk på en Kia Rondo

Alle hader at have et fladt dæk . Det er farligt for køretøjet og køretøjet . Dette er ikke anderledes for Kia Rondo . Kia Rondo kan blive beskadiget ved at køre med et fladt dæk , som kan bevirke, at køretøjets at sno sig faretruende . Ud over de sikkerhedsmæssige betænkeligheder , når du skifter et dæk , at mange mennesker ikke ved præcis, hvad de skal gøre for at for at ændre et dæk på en Kia Rondo . Heldigvis Kia Rondo ofte kommer med alle de leverancer er nødvendige for at håndtere denne potentielt farlig situation sikkert .

Du skal bruge:
Heavy mursten
. Bil stik .
Reservehjul .
Skruenøgle .


1 .
Træk bilen over til et sikkert område . Flyt Kia Rondo i en parkeringsplads eller en tom vej . Hvis der ikke er let at få adgang til parkeringspladsen eller tomme vej i nærheden af , trække bilen over så langt ud af trafikken som muligt at give den bedste beskyttelse mod andre køretøjer .
2 .
Fjern stikket ud af Kia Rondo og placere stikket i henhold til instruktionerne på donkraften .
3 .
blokere hjulene af køretøjet ved at placere den tunge mursten under et dæk af køretøjet . Begynd at hæve køretøjet med donkraften , og sørg for ikke at løfte bilen helt fra jorden . Donkraften bør støtte Kia Rondo , men det dæk, der udskiftes, skal stadig være i kontakt med jorden . Dette vil gøre det lettere at fjerne møtrikker, som holder dæk på .
4 .
Fjern hjulkapsel af Kia Rondo dæk, der er behov for udskiftning . Disse skal blot snap off med lidt modstand . Hvis der opstår vanskeligheder og samtidig fjerne disse , brug i slutningen af skruenøgle som et koben og pop hjulkapsel off . Dette vil udsætte møtrikker og bolte , der holder dæk på bilen .
5 .
Løsn møtrikkerne på den beskadigede dæk . Det kan være svært som nødderne ofte anvendes med professionelt udstyr , snarere end hånd strammet . Du skal muligvis bruge magt eller din kropsvægt for at fjerne nødder . Under dækket hviler på jorden hjælper denne proces , fordi dækket ikke kan dreje rundt sammen med den kraft , og alle trykket er placeret på nødder i stedet spildt pres dreje dækket .
6 .
Hæv Kia Rondo højere , idet alle presset på det dæk, der er behov for udskiftet . Når køretøjet er løftet , skal du fjerne møtrikkerne helt , der giver mulighed for dækkets at blive fjernet. Når det beskadigede dæk er fjernet , skal du udskifte den med en frisk eller reservehjul . Nødder kan derefter erstattes, men ikke strammet på dette punkt .
7 .
Sænk Kia Rondo tilbage til jorden og spænd møtrikkerne så meget som muligt . Dette bør ske i et krydsmønster . Stram ikke boltene ene side og så den anden , eller alle i træk. Dette mønster kan resultere i et dæk , der er off balance og tilbøjelige til at bryde akslen . Et kryds mønster middel til at stramme en og stram derefter en, der er et kryds fra den første . Dette sikrer en ensartet dæk indstilling .
8 .
Sæt stikket og skruenøgle i Kia Rondo . Det beskadigede dæk kan også placeres i Rondo . Hvis dækket ikke er alvorligt beskadiget , kan reparationer være mulighed for en anstændig pris . Hvis dækket er uundgåelige , kan et dæk ekspert bortskaffe dæk til et mindre gebyr eller gratis afhængig af, hvor du går .

gode råd og advarsler


 • For at lette dækskift natten , er det bedst, hvis du carriy en flash lys i Kia Rondo . Hertil kommer , bør du bære blusser og sikkerhed trekanter på køretøjet for at sikre, at folk se, at køretøjet, da det er trukket over for et dæk forandring .
 • Brug aldrig et ekstra dæk til en langsigtet løsning. De fleste reservedele er kun beregnet til at køre sikkert med henblik på en række miles på en bestemt hastighed . Ud over den korte levetid for en ekstra , er de fleste reservedele lavet smaller end gennemsnittet dæk til bedre opbevaring , og på lang tids brug af en ekstra kan skade et køretøj


 • Relaterede artikler


  auto tæppe damprensning
  hvordan man kan servicere en Ford Focus air condition
  hvordan du ændrer magten slagtilfælde bremseklodser
  hvordan man programmerer en GMC nøglering
  VW Jetta bremser fjernelse
  dårlig u ledsymptomer
  bil maleri guide for idioter
  hvordan man kan kontrollere olie
  hvordan man kan ændre plug ledninger og stik på gm v -6 motorer
  hvordan man kan ændre væsker i Honda CRV forskellene