hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en Holley carb

hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en Holley carb

Karburatoren var en af de første metoder til indsprøjtning benzin ind i motoren på en bil , og bruges stadig i mange ældre biler på vejene i dag , på grund af deres nemme installation og lave omkostninger sammenlignet med brændstofindsprøjtning systemer. Men hvis du fodrer dårlig brændstof til en Holley carb , kan du forvente, at det har problemer nede ad vejen . Du er nødt til at kontrollere og ændre dine brændstoffilteret regelmæssigt for at opnå de bedste resultater

Du skal bruge: .
skruetrækker
Udskiftning brændstoffilter .


1 .
Pop hætten , og find Holley karburatoren . Dette er placeret på toppen af indsugningsmanifold , i midten af motoren . For at se den, kan du nødt til at fjerne luften renere , så vride wingnut , der sikrer den til carb og sæt den til side .
to .
Følg brændstofslangen , der fodrer karburatoren på passagersiden ned til brændstoffilteret . Brug skruetrækker til at fjerne spændebånd holder brændstoffilter til brændstof linje og trække ud brændstoffilteret .
3 .
Kig efter pilen, der hedder " flow " på siden af udskiftning brændstoffilteret , og skub det på brændstofslangen , så pilen peger mod karburatoren . Spænd slangeklemmer ved hjælp af en skruetrækker , og geninstallere luften renere , hvis du tog den af .
4 .
Start bilen og kigge efter eventuelle lækager for tilslutningen til brændstoffilteret . Hvis du ser nogen , slukke bilen med det samme og stram spændebånd .


Relaterede artikler


hvordan man kan sigte projektorens lys forlygter
hvordan man kan kontrollere olien i en Honda CR -V
hvordan du fjerner styretøj dæmper på Dodge pickup
Prius transmission problemer
hvordan du fjerner en Goldwing forrude
hvad betyder en efterfølgende arm gøre ?
hvordan man kan ændre bremseklodser på en Volkswagen
hjemmelavet silikone pakninger
hvordan man kan ændre bremseklodser på en Dakota
hvordan man rent ruskind bilsæder