hvordan man kan buff aluminium krom

hvordan man kan buff aluminium krom

Forchromning er en fælles finish på biler og lastbiler , der ser godt ud og er holdbare ved korrekt plejet . Over tid , men kan det begynde at plette og kedeligt . Hvis det ikke er poleret og rengøres regelmæssigt det kan også begynde at ruste, og som i sidste ende vil skade plating . Polering af krom med polish kan også fjerne små ridser

Du skal bruge: .
Cleaner ( Simple Green )
. Chrome polish .
Micro-fiber håndklæder .
Ståluld .


1 .
Vask krom med et mildt rengøringsmiddel som Simple Green , der er blevet fortyndet med vand . Skyl krom med vand og derefter tørre det med en ren , fnugfri klud .
2 .
polsk krom at genoprette sin dybde og glans med en høj kvalitet krom polish som den slags fra engelsk Custom Chrome Polering ( se Resources ) . Placer en lille mængde af polish på en mikro-fiber håndklæde og poleres krom indtil en eventuel Ydmygelse er væk . Hvis der er nogen små ridser , arbejde polere ind i krom og poleres ridser ud .
3 .
Fjern mere omfattende ridser med en fin kvalitet af stål uld . Hold krom fugtig , når du bruger ståluld , så den er færdig ikke bliver beskadiget . Placer en lille mængde af den polske på ståluld og arbejde det ind i ridser i en cirkulær måde .
4 .
Skyl krom med vand og tør det med en ren tør klud . Polere krom igen med en ren mikro-fiber håndklæde .

gode råd og advarsler


 • større ridser eller huller fra rust kan ikke fjernes fra krom på grund af den hårde karakter af denne type i yderklædningen . Hvis den ridse går igennem overfladen af krom og ind i metal, der er belagt , så vil den del der skal re-forkromet med en butik , der specialiserer sig i forkromning .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sætte nye bremser på en Chevy Trailblazer
  Hvad kan jeg sætte i min bil for at stoppe en olielækage ?
  vil vand fungere som en motor kølevæske ?
  hvordan man kan ændre olien i en 5,9 Dodge diesel
  hvordan man kan måle dæk dybde
  hvordan man kan omprogrammere en vadested fjern nøglering
  hvordan du installerer en servostyring slange
  hvordan du installerer en termostat i en Ford 4,0 liter
  hvordan man kan konvertere dækstørrelse til højde
  hvordan du installerer bil interiør