Ford Ranger transmission fjernelse

Ford Ranger transmission fjernelse

Ford Ranger er en pålidelig og brændstoføkonomisk lastvogn , der tilbyder mange funktioner, som findes i langt dyrere biler . Ranger er ekstremt godt bygget , men med tiden kan der stadig være grund til at fjerne transmission . Uanset om du er ved at installere en præstation transmission eller erstatte en ødelagt eller låst op transmission , burde selv et hjem mekaniker kunne fjerne Ford Ranger transmission hurtigt og nemt

Fjern Udstødning og vanter

Fjern udstødningsgas og eventuelle undervogn tilslører , at der blokerer for fjernelse af transmission . Brug en skralde nøgle til unbolt udstødningen stykker , og fjerne hver af dem fra undervogn Ranger . Brug skralde at fjerne hvert montering bolt holder tilslører af undervogn Ranger , og fjern monteringsboltene for fremsendelse holderen bar direkte under transmissionen.

Fjern Driveshaft

Når udstødning og andre tilslører er fjernet , kan du fjerne drivaksel . Find den drivaksel åg monteringsbolte på den del af akslen strækker sig ind i transmissionen mod forsiden af Ranger , og fjerne dem med en topnøgle . Sænk drivaksel , og skub den fremad for at fjerne det fra transaksel .

Dræn og slip Transmission

Dræn transmission af væske før slippe det ud af lastbilen . Find den transmissionsolie bundprop , og skru det med en skruenøgle . Tillader alle transmissionsolie at løbe ud af transmissionen i en fangst gryde . Find hver af de monteringsbolte holder fremsendelse til svinghjul og motor , og fjern dem med en skruenøgle . Placer en donkraft under transmissionen , og sænk forsigtigt det ud af motorrummet .


Relaterede artikler


hvad de skal gøre , hvis et bælte er glider på en scooter ?
hvordan du udskifter termostaten i en Jeep Grand Cherokee
hvordan du ændrer dit egen olie og filter
hvordan du kan kontakte gm med en vedligeholdelse spørgsmål om en GMC udsending
hvordan man kan vide , når du har brug for bremse rotorer
hvordan man kan skifte batteri i en gm fjernbetjening
hvordan man kan lave dashboard lys i en Dodge Ram
hvordan man kan ændre en c6 forlygte
hvordan man kan øge ydeevnen med hydrogen
Ford Ranger påfyldningsrøret fjernelse