hvordan du udskifter brændstoffilteret på Dodge Stratus

hvordan du udskifter brændstoffilteret på Dodge Stratus

Ændring af brændstoffilteret på en Dodge Stratus kan være en udfordrende job , men mange hjem mekanik kan føle sig godt tilpas under dette på . Filteret er gemt op bag tanken og monteret på rammen jernbane . Beholderen skal sænkes for at nå filteret , så planen om at ændre filteret , når brændstoftanken er næsten tom . Planlægge en hel dag til jobbet , så du har masser af tid til at færdiggøre den. Du kan hente en ny brændstoffilter til enhver auto dele butik
1 .
Løft bagenden af bilen med en donkraft og støtter den på bukke . Træk stikket , men holde det handy , fordi du vil bruge det igen .
2 .
Åben bagagerum i din bil og fold tilbage tæppe på venstre side af stammen . Find den brændstofpumpen elektriske stik og afmontere det . Skubbe ledninger og stik gennem hullet i gulvet , hvor det kommer ind i stammen .
3 .
Find aftapningsproppen på bunden af brændstoftanken og sted et dræn gryde under afløbet . Fjern stikket med en skruenøgle , og lad brændstof til løbe ud af tanken . Udskift bundproppen og spænd den med en skruenøgle .
4 .
Support brændstoftanken med en gulv jack og med en sokkel og skralde , fjern fastholde bolten på førersiden brændstoftank rem . Løsne bolten på passagersiden strop så godt, men ikke fjerne det .
5 .
Sænk donkraften , så tanken at droppe på førersiden af bilen . Fjerner ikke stik-holde den under tanken om støtte . Fjern brændstofledninger fra filteret ved hjælp af et sæt af brændstof linje afbryde værktøjer . Disse er tilgængelige for leje eller køb fra de fleste Bilreservedelsforretninger .
6 .
Tag montering bolt sikre filteret til rammen af bilen og fjern filteret . Installer et nyt filter i stedet . Installer fastholde bolt for filteret , og stram det med en skralde og stik .
7 .
Tilslut brændstof linjer til filteret . Du bliver nødt til at bruge brændstofslangen hurtig afbryde redskab til at fastgøre linjer samt at fjerne dem . Værktøjet er en lille plastik disk, der glider over brændstofslangen og holder en hurtig afbryde klip åbne , mens du skubber linjen slukket eller på filteret .
8 .
Skub brændstoftanken tilbage på plads og geninstallere førersiden brændstoftank rem . Med en sokkel og skralde , spænd på både førersiden og passagersiden brændstoftank monteringsbolte .
9 .
Skub brændstofpumpen ledningsnettet tilbage op i stammen og stik stikket tilbage i forbindelsen i bagagerummet . Læg tæppet ned i bagagerummet, og luk bagklappen .
10 .
Hæv bilen med gulv jack og fjern stikket stande fra under bilen . Sænk bilen til jorden og hæld det brændstof , som du drænet fra tanken tilbage i bilen .

gode råd og advarsler


 • Når man arbejder rundt og brændstof linjer Brug forsigtighed. Benzin er meget brandfarlig og dampe er eksplosive , når de udsættes for åben ild eller gnister .


 • Relaterede artikler


  hvordan man deodorize en pickup
  hvordan du fjerner gummi udstødning bøjler
  hvordan man kan udfylde gearkassen olie på en Celica
  hvordan du udskifter en multifunktions switch i en Mustang
  Sådan nulstiller du en BMW Service påmindelse
  hvordan man kan ændre mercedes bremse rotorer
  hvordan man vælger støddæmpere
  hvordan man kan kontrollere den forreste ende af en Jeep Cherokee
  hvordan man kan kontrollere Chrysler Cirrus transmissionsolie
  hvordan man tilslutte en timing lys